Olje vs. Latex Primer på tak

March 17

Olje vs. Latex Primer på tak


En dårlig maling jobb kan ødelegge en rommets estetiske og la deg følelsen selvbevisst når gjestene besøke. Male taket, selv om du bare male den hvit, er en viktig del av etterbehandling utseendet på et rom. Før maling, skjønt, grunning taket forbereder det for maling og gjør malingen vare lenger. Både olje og latex blir brukt som hovedingrediensene i primere, og det riktige valget for ditt tak avhenger av materialet taket er laget av.

olje Primer

En oljebasert primer kan fungere best for treflater. Paint legger seg porøs tre, og dette kan la en uferdig utseende, men å legge en olje primer gir taket et glatt overflate før du legger maling. Oljen primer kan ikke trenge inn i veden med eventuell fuktighet i den, så vel som latex gjør. Applikasjon med olje er forholdsvis enkelt, da det flyter godt under påføring og ikke smøre så mye som andre typer primere. Hvis taket er kalkholdig i det hele tatt, men trenger den inn i materialet og kan ta flere strøk til tilstrekkelig dekke taket. Oljebaserte primere er også to til tre ganger dyrere enn latex primere, så for større rom, grunning taket kan være en kostbar jobb med oljebasert grunning.

latex Primer

Latex fungerer godt for noe materiale, og generelt en hvilken som helst type maling kan gå over latex-basert primer. Lateks kan påføres på en fuktig overflate, og dette sparer tid i en konstruksjon situasjon. Latex primer tørker i ca. 60 minutter. Lateks-primere motstår avskalling, som de tillater mer fuktighet kan strømme gjennom dem enn oljebaserte primere. Som hjem aldre, holder denne malingen ser nyere. Mens oljebaserte primere er ideelle for treflater, er latex mer allsidig og kan anvendes på mange forskjellige underlag.

betraktninger

Velg en latex eller oljebasert grunning med flekk-blokkering ingredienser. På den måten, hvis taket utvikler noen form for lekkasje, mugg eller mugg, betyr det ikke dukker opp gjennom maling. Som hjemme aldre, beskytter dette overflatene.

Advarsel

Primere kommer i en rekke farger. Før du kjøper din primer, er det viktig å vite hvilken farge du skal male taket. Hvis du velger en primer som er mørkere enn din maling, gjør primer maling mørkere. Mange tak er hvite, og hvis din er, se etter en primer som er hvit og unngå farger. Både olje- og lateks primere kan være farget for å hjelpe matche lakken eller venstre hvit.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com