Hvordan Wire en Cooper Lysbryter

December 26

Kabling en Cooper lysbryter er ikke annerledes enn kabling noen annen form for bryteren. Den type bryter og den type konfigurasjon du ønsker å legge til lysbryteren til, er det som gjør forskjellen. Det anbefales at du har minst en grunnleggende kunnskap om elektrisitet og hvordan det fungerer før du arbeider med noen ledninger av noe slag.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen fører til kretsen du arbeider på. Selv om dette ikke er nødvendig, er det sterkt anbefalt.

2 Bruk en krets tester for å teste krets, bekrefter at strømmen er slått av.

3 Installer bryterboksen. Et godt sted å installere bryterboks er av en dør rett under brystet nivå. Dette er ikke et nødvendig skritt hvis du kobler lysbryter til en pre-eksisterende bryterboks.

4 Wire fra bryterboksen til hvor lyset kommer til å bli plassert. Vanligvis vil du bruke 12 eller 14-gauge. En vanlig regel er å bruke 12-gauge ledninger hvis du kjører en 20 amp krets, og 14-gauge hvis du kjører 15 amp. (Jo større sporvidde, jo mindre diameteren på ledningen). For enkel denne artikkelen følger disse reglene: hvite ledningen skal koble til lyset, vil sorte ledningen (varm) kjøre til bryteren, og grønne ledningen er bakken.

5 Strip ledningene ca 1/2-tommers fra slutten ved hjelp av wire strippere.

6 Koble den sorte ledningen til den nederste skruen på lysbryteren. Koble en annen sorte ledningen fra den øverste skruen på lysbryteren til lyset. Den hvite ledningen vil skyte rett gjennom bryteren boksen og gå direkte til lyset. Den hvite ledningen vil mest sannsynlig strekker seg fra lys til boksen, og en annen hvit ledning vil strekke seg fra sikringsboksen til bryterboksen. Tvinn disse to hvite ledningene sammen og fest med en cap eller elektrisk tape.

7 Koble den grønne ledningen til en jordingsskrue i koblingsboksen. Dette er bare nødvendig hvis bryter er metall.

8 Test lyset før sikkert stramme alle skruene. Når lyset er funksjonell og deretter gå tilbake gjennom og stram alle skruene som holder ledningene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com