Soverom dekorere ideer med Pink & grønne farger

July 10

Soverom dekorere ideer med Pink & grønne farger


Rosa og grønt er en populær farge kombinasjon siden de to fargetoner er motsatt på fargehjulet. Rosa, men er noen ganger sett på som en girlie eller feminin farge, men det er mange forskjellige måter å kombinere disse to farger for å skape en sofistikert eller moderne utseende.

planter

Innlemming planter i innredningen av et rom er en god måte å sørge for at grønn er en del av fargevalget. Bruke ulike nyanser av grønt i hele rommet, for å styrke farge pallete. Planter skaper en beroligende atmosfære. De kan oppveie lysstyrken på rosa og skape en avslappende plass. Bruk prestekrager og andre planter med blomster som utfyller fargene.

Shades

Nyanser av rosa og grønt som brukes er svært viktig. Lysere nyanser av rosa og grønt skaper en mykere, mildere rom. Disse mykere nyanser vil gjøre rommet ser mer ut som et barnerom. Utdype nyanser som brukes for å gjøre rommet egnet for tenåringer eller voksne. Bright rosa kan brukes til å gi et rom et moderne utseende og følelse. Lyse grønne planter kan brukes til å utstyre rommet. Også lysere farger tillate klarere, fyldigere aksenter. Kast puter, tepper og annet tilbehør bør tilpasse lysstyrken til resten av rommet.

Patterns

Mønstrene som brukes på puter og tepper kan ha en stor effekt på rommet også. Bruk mønstre som samsvarer med dristighet av rommet. For eksempel, hvis rommet er lys grønn og rosa, ville det ikke være en god idé å innføre myke nyanser av fargene. Replikere et mønster, for eksempel et blomstrete hele rommet kan bidra til å bringe utforming sammen. Ved hjelp av grønne striper med rosa aksenter kan gjøre et rom føler meg veldig sofistikert. Det er mange kombinasjoner av mønstre i disse fargene, så pass på å ikke overdrive det.

Jenter vs Gutter Rom

Pink er vanligvis sett på som en feminin farge, men den rosa og grønne farger kan definitivt brukes i et gutter rommet også. Det viktigste å huske på er å bruke mer grønt enn rosa når dekorere. Når rosa er brukt, bør det være et levende eller dyp rosa, ikke en myk, blek skygge. I jenter rom, ville vanligvis mer rosa brukes enn grønn, men rosa aksenter kan legges som kan formidle femininitet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com