Planter og blomster funnet i Eastern Washington

June 1

Eastern Washington er rik på innfødte planter, blomster og dyreliv. Statens Wildlife Mangfold Division bidrar til å bevare mye av statens opprinnelige plantelivet - et rikt utvalg av trær, busker, planter og blomster. Det er mulig å skape et naturlig utseende i enhver hage med planter og blomster som finnes i østlige Washington.

svart Cottonwood

Svart Cottonwood (Populus trichocarpa) vokser i hele området vest for Rocky Mountains. Det er det største treet i den amerikanske poppel familie, og den største hardwood tre i den vestlige halvdelen av Nord-Amerika. Svart Cotton vokser i fuktighet-rik jord.

Løvfellende svart Cottonwood trærne begynner blomstring etter 10 år. Blomstene vises i begynnelsen av mars til slutten av mai i østlige Washington. Frukt følge på treet i sommer. Trærne vokser så høyt som 100 fot, badebukser som tykke som to til tre føtter rundt. Svart Cotton er gjenkjennelig for den hvite-grå ​​bark og trekantede, mørkegrønne blader.

blå Flax

Blå Flax (Linum perenne lewisii) er en flerårig Wildflower som vokser blek-blå blomster. Hver blomst vokser opp til 2 fot i høyde, tilbake hver vår. Blå lin, som er innfødt til Nord-Amerika, ikke anses å være en invaderende plantearter. Det kan dyrkes i alle regioner i USA.

Grow blå lin i løs, sandholdig jord og full sol. Jorda bør være godt drenert. De blå blomstene tiltrekker både fugler og sommerfugler. Blå lin blomster blomstre gjennom sommeren.

Purple sage

Purple salvie (Salvia dorii) er en type mynte som vokser dypt farget, blå-lilla blomster. Purple Sage busker ser nesten helt lilla når blomstene blomstrer på forsommeren. Sage vokser opp til 3 fot høy, og bør dyrkes i sandholdig jord.

Sage vokser vel nesten hvor som helst. Anlegget er populært brukt for kulinariske formål, selv om det har verdi som en aromatisk og dekorativ busk også. Purple Sage vil vokse i enger, i åssidene og i åpent terreng. Plant lilla salvie i en solrik beliggenhet som gir godt drenert jord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com