Hvordan Mørtel murstein pavers

June 1

Hvordan Mørtel murstein pavers


Installere murstein pavers er en enkel måte å gi et stilig utseende på en gangvei, innkjørsel, hage eller terrasse. Det gir en dekorativ aksent som tilfører verdi til ditt hjem. Brick utleggere kommer i forskjellige stiler og farger, og kan legges i en rekke mønstre.

Veidekke skal legges over stein og sand, og mørtelen brukes til å fylle i leddene mellom utleggere i de fleste hjem applikasjoner er vanligvis en av to typer sand, en fin sand eller polymer sand, som er sand med en kjemisk bindemiddel.

Bruksanvisning

Design og forberede brostein Prosjekt

1 Design, legge ut og forberede prosjektet. En godt designet terrasse eller gangvei vil gjøre jobben mye enklere i det lange løp. Du bør komprimere skitt for hånd eller med en mekanisk skitt-komprimator før fastsettelse pukk.

beregne nøye din materialer listen. Bruk en dybde på fem inches av pukk for hele underlaget. Installer en-tommers EMT kanal rør langs kantene for screed rails. Pukk skal utjevnes ved hjelp av gulvstativ som en veiledning. Ikke gå på dette området før det komprimeres.

2 Ta ut gulv guider og legge ned rydder murstein. Når skinnene er fjernet, fylle tomrommene med pukk og utjevne dem. Finn en midtpunktet, eller bruke en krittstrek som en guide for å legge ut din første rad med steiner, avhengig av design som du har valgt.

Skjær steiner for å passe rundt kantene med nok plass til å tillate sand mørtel. Installer en Paver kant tilbakeholdenhet etter at alle rydder murstein er installert.

3 Sweep i sand mørtel. Den tradisjonelle metoden bruker fin sand uten tilsatt kjemikalier. Fordelen med å bruke en polymer sand er at regelmessig grov sand kan bli blåst bort av elementene over tid, mens ved hjelp av kjemisk binding sand som mørtel er mer varig og ikke så utsatt for vær og vind.

Måke sand på murstein og frø sanden ned skjøtene mellom pavers. Sørge for at leddene skal fylles helt opp hele veien til toppen av overflaten av klossene. Feie vekk overflødig sand og kast den.

4 Beskytt overflaten av pavers med alle typer myk pute, teppe, kryssfiner eller uretan pad, og kompakte pavers med en mekanisk komprimator.

5 Gjenta prosessen med feiende i sand mellom leddene og kompakt murstein og mørtel en gang. Rengjør overflaten av stenene overflødig sand.

6 Vann overflaten av utlegger teglstein og mørtel for å aktivere polymer sand. Dette bør gjøres flere ganger for å riktig aktivere kjemisk bindemiddel.

7 Tett sand mørtel og murstein og med et bindende tetningsmasse hvis du ikke bruker en kjemisk behandlet sand. Dette vil sikre at skjøten sand ikke vil forsvinne, og vil hindre vekst av vegetasjon mellom leddene. Det kan være lurt å forsegle beleggning klossene for å opprettholde sin farge og utseende.

Hint

  • Hvis du har brukt kjemisk behandlet sand, sørg for at all sand er helt fjernet fra murstein ansiktet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com