Evergreen Bagworm

September 12

Hovedsakelig en hage pest øst for Rocky Mountains, den bagworm eller Thyridopteryx ephemeraeformis, kan defoliate et bredt utvalg av eviggrønne bartrær, samt noen løvfellende hardtre trær. De er så-kalt på grunn av poselignende case-kokong der hundrevis av insekt egg overvintrer. Bagworms ofte gå ubemerket av gartnere i evergreens fordi de tilfeller ser ut som små kongler eller andre naturlige plante funksjoner.

Pest Life Cycle

Bagworm larver sluke bladverket på evergreens å vokse og modnes over sommeren. De konstruerer kokonger av selvlaget silke blandet med plantedeler som nåler og kvister. Den 1/2 til 2-tommers-lange kokonger er gyllenbrune og rufsete og henger ned fra eviggrønne grener. I høst, bevingede mannlige larver dukke opp fra sine kokonger og reise til andre kokonger som inneholder blinde og beinløse kvinner. Den mannlige og kvinnelige kompis inni henne kokong og hun legger 300 til 1000 egg i hennes kokong, kryper ut, faller til jorden og dør. Eggene overvintrer i kokongen pose og klekker om våren, skape nye kryplarver som danner nye kokonger på ulike grener eller planter.

berørte Planter

Bagworms kan hjemsøke Sycamores, eik og selje og andre spiselige tre eller busk arter i landskapet. Evergreen bartrær er mer konsekvent tungt angrepet av bagworms enn løvfellende planter. Arborvitae, seder og einer er de sterkt skadet evergreens, men det er ikke uvanlig å støte på gran, furu eller furutrær med bagworms, også.

Bevegelse

Bagworms spres hovedsakelig ved bevegelse av infiserte planter som vokser i planteskoler og hagesentre. Nært hold av planteskoleplanter under produksjon tillate bagworms å krype eller uformelt slipp på grener av nærliggende planter. Alternativt er små larver i slutten av våren blåst bort på nærliggende trær av vind, oftere kalt ballong.

Skader

Et lite antall bagworms vil føre til nesten usynlige tygging av noen blader på et tre i det første året. Hvis ikke drept, etterfølgende generasjoner av sommerfugllarver videre sluke løvverk, slik at større avdelings områder eller hele anlegget er redusert krone av juli eller august. Seasonal defoliation av et tre kan ikke drepe planten, men gjentok defoliation etter et par år utarmer treet av mat-making evner gjennom fotosyntese og kan føre til døden. Evergreens vanligvis gjør resprout nåler fra kvister strippet for nåler, men kan være med nakne brune grener.

Kontroll

Den minst miljøvirkningsfulle midler til å kontrollere bagworms er å fysisk fjerne egg fylt kokong-poser fra planter når som helst fra høst til tidlig vår. Sekkene må fjernes før eggene begynner klekking når som helst fra april til begynnelsen av juni. Crush, brenne eller begrave bagworm kokong-poser etter innhøsting. Når de små larvene er ute på de eviggrønne planter spiser, kan en rekke insektmidler brukes. Alternativt kan den mikrobielle organismen Bacillus thuringiensis (Bt) sprøytes på bladene for bagworm larvene til å konsumere og deretter dø.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com