Forskjellige typer Maple Gulv

September 15

Forskjellige typer Maple Gulv


Lønnetre gulv kan gi hjemmet ditt en lys og elegant utseende og gjøre rommene ser større og mer romslig. Maple er høyt oppe på Janka hardhet skala - en måling som rangerer hardhet av ulike løvtre arter - så det er et godt valg for områder med tung fot trafikk som korridorer og foajeer. Utseendet av treet avhenger av måten trærne er dyrket, som bestemmer kornmønstre.

Birdseye Maple

Den birdseye rekke lønne fikk sitt navn fra swirly "eye" mønstre som finnes i naturlige korn. Hvorfor og hvordan disse "øyne" som er utviklet i den rette til bølgete korn og fint strukturert tre er fortsatt et mysterium, men det er dette sjelden egenskap som gjør Birdseye lønn slik verdifull handelsvare. Det er en blek farge som mørkner nærmere hjertet med rødbrune sommerved linjer. Oftest funnet i Canada og USA, dette ettertraktede artene er også brukt for musikkinstrumenter og tilpassede biljardkøer.

Retning av vekst for Birdseye lønn er nesten alltid fra midten og utover av treet, med loggene nærmest kjernen er det tetteste. Boards kuttet fra nær kjernen som inneholder både mørke hjerte og lys-farget saft med masse Birdseye korn er virkelig fantastisk å se.

Fiddleback Maple

Også kjent som flamme lønn, tiger lønn eller krøllete lønn, denne dyrebare løvtre har en mild flytende tall og viser tydelige individuelle striper i korn. Som vinkelen på lyset endres, har toner av disse individuelle striper vært kjent for å endre seg fra lys til mørk eller vice versa, et visuelt fenomen kjent i gemology som chatoyancy. Disse stripene ofte faller i tette parallelle linjer som går vinkelrett på styrets lengde. Denne veksel av lyse og mørke striper skyggelegging i hverandre når lyset endres gjør kornene ser ut som tredimensjonale bølger. I USA ble fiddleback lønn ofte brukt i konstruksjonen av Colonial amerikanske møbler.

vattert Maple

Også kjent som Western lønn, Oregon lønn, store blad eller hvit lønn, er vattert maple den vanligste lønn i Nord-Amerika og er funnet langs Stillehavskysten fra California til sørlige British Columbia. Det er en lys rosa-brun farge med litt farge forskjellen mellom yteved og parkett. Dens korn er det mest dramatiske som strekker seg fra svært skjønte dyne mønstre og vann flekker på lysere blister variasjoner. Den grunnleggende fargen på treet er lik som østlige varianter av lønn; Men korn er mye mer broket med striper og virvler av brunt og sort. Vattert maple er lett å håndtere med hånd og elektroverktøy, og foruten gulv, er det ofte brukt for musikkinstrumenter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com