Identifisering av tomatplante Bugs

June 21

Identifisering av tomatplante Bugs


Tomater er påvirket av mange skadedyr. Noen av dem fødte i frukt, mens andre angriper bladene og røttene. De er ofte behandlet av anvendelser av Bacillus thuringiensis og insekt såper. Hornworms og cutworms kan håndplukket.

frukt Damage

Skadedyr som bar inn frukt inneholder tomat fruitworm eller tobakk budworm - to små ormer som kan være krem, gulgrønt, rødlig eller brun. Psyllids er den mest ødeleggende tomat pest, ifølge Colorado State University. Pysllids er svært små, hoppende insekter som ligner skala. De lever på undersiden av bladene.

Leaf Damage

Oljebiller og Colorado potet biller er to vanlige biller som kan være gulaktig brun, svart eller svart og gul. Kål looper er en grønn larve med hvite striper. Hornworms er svært store, fett og grønn til rødbrunt. Jordlopper er små og svart. Disse skadedyr tygge gjennom bladene og kan forlate svart eller grønn avføring på bakken eller plante. Bladlus er små og vanligvis grønn eller gul. De suger saft ut av blader.

Røtter og stammer

Cutworms og sørlige potet tråd ormer lever på røttene eller lavere stammer av tomatplanter. Cutworms er grå eller brun, og er mest aktive om natten. De skjuler i jorda i løpet av dagen. Southern potet tråd ormer har en slank, wire kropp og rød eller oransje hodet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com