Hvordan ta fra hverandre en Kitchen Sink tappekran

July 2

Å ta fra hverandre en kjøkkenvask tappekran for å erstatte eller reparere det er en enkel oppgave med riktig verktøy og kunnskap. Avhengig av hvilken type kranen du har, det er forskjellige teknikker for å bruke når du demonterer en kran. Det er fire vanlige typer kraner.

Bruksanvisning

Preparat

En Bestem type kranen du har. Det finnes fire hovedtyper, og alle er tatt fra hverandre på en annen måte: ball, patron, komprimering og plate. En enkelt-håndtak tappekran er vanligvis en ball, kassett eller plate kranen. En kjøkkenvask med to kontroller er en komprimering tappekran.

2 Skille mellom kranene. En ball kranen roterer med en hendel på en hulls metall ball. En patron kran inneholder et metall eller plast kassetten. En plate kranen gjør at kranen til å bevege seg fra side til side, for å løftes og senkes. Hvis du ikke klarer å bestemme hvilken type kranen, gjør et notat av merke og modell og ringe din lokale jernvarehandel.

3 Finn vann avstengningsventil under vasken og slå den for å slå den av; kan du vanligvis gjøre dette for hånd.

Begynn Demontering

4 Finn skruene. Disse bør være plassert under caps av kranen håndtakene. Lirk opp caps med en flat skrutrekker. Hvis du ikke har avkortet tappekran håndtak, se etter skruer i håndtaket eller håndtak.

5 Ta fra hverandre en ball kran ved å fjerne lokket og skru, og deretter trekke av håndtaket. Finn ballen, sel og fjærer. Legg merke til hvordan fjærene er installert; du trenger å erstatte dem i samme rekkefølge. Bruk pinsett til å fjerne fjærer og ventilseter, så vri og løft tuten. Finn O-ringen og ta den ut av huset (bytt den hvis vasken lekkasjer). Også erstatte ventil tetninger, fjærer og ball; installere komponentene nøyaktig slik du demontert dem.

6 Ta fra hverandre en patron kran ved å fjerne lokket og skru skruen på håndtaket. Fjern håndtaket ved å løfte den opp, mutteren ved hjelp av tang og deretter tuten ved å løfte den opp. Finn festeklipsen og trekk den ut med en tang. Finn O-ringen og fjerne det. Ta ut patronen ved å trekke den oppover med tang. Bytt om nødvendig. Fest alle komponenter nøyaktig slik du demontert dem.

7 Ta fra hverandre en komprimering tappekran ved å fjerne hetten og skruen. Løft og fjerne håndtaket, og skru mutteren fra kranen. Ved hjelp av tang, skru stammen; Fjern skruen som holder skiven. Ta av skiven (bytt den hvis vasken lekkasjer). Også erstatte stammen og O-ringen om det er lekkasjer.

8 Å ta fra hverandre en disk kran, løft håndtaket, finne skruen og fjern det. Fjerne håndtaket og huset. Finn diskkassetten og fjern skruene, løft disken ut. Bytt ut disken hvis det sprakk. Rens og skyll sylinderen åpningen, og installere nye pakninger ved behov. Installer alle komponentene nøyaktig slik du demontert dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com