Hvordan bli kvitt den muggen lukt i skap

July 3Skap vanligvis har ingen vinduer, og er mørke områder som får lite eller ingen ventilasjon. Hvis du har fuktighet eller fuktighet i hjemmet, du noen ganger begynner å merke en ubehagelig muggen lukt i skapet. Hvis du lar dette gå, kan lukt slutt absorbere i klærne, slik at alt i skapet lukter urent. Du kan gjøre flere ting for å bli kvitt den muggen lukt og hindre den fra å returnere.

Bruksanvisning

1 strø bakepulver over hele tepper i skapet. Gulvteppet er vanligvis den mest absorberende overflate som samler både fuktighet og lukt, og natron vil absorbere begge.

2 Vacuum tepper neste dag for å fjerne natron.

3 Fyll en sprayflaske med hvit eddik og tåke dette rundt skapet. Eddik fungerer som en naturlig luktfjerningsmiddel. Bli advart om at det vil være en eddik duft for en time eller så før lukten forsvinner.

4 Ventiler skapet. Dette er en av de viktigste trinnene. La kleskott dører åpne så ofte som mulig, spesielt i fuktig vær fordi dette gjør at luften kan sirkulere.

5 Hold en krukke eller bolle eller natron eller hvit eddik i skapet, i et område der du ikke vil støte eller slå den over ende. Erstatt det hver måned eller så, og dette vil redusere og i mange tilfeller hindre at muggen lukt helt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com