Hvordan få fart Cure Emalje Paint

June 23

Hvordan få fart Cure Emalje Paint


En vellykket anvendt lag med emalje maling er en som ikke bare går på jevnt uten åpenbare tegn på pensel eller rull slag, men en som kurerer helt, noe som skaper en vanskelig blankt belegg som er av maksimal hardhet for å vare i mange år. Imidlertid kan emaljen ta opptil 24 timer å kurere å ta på, og det er tilfeller der at mye tid er ikke tilgjengelig. Du kan fremskynde herdetidene av emalje maling, både ved å velge det perfekte tidspunktet for påføring av maling og ved å endre selve malingen med en tørke additiv. Selv om du ikke kan redusere tørketiden til minutter, kan du klare å kutte timer fra tørketiden.

Bruksanvisning

1 Kontroller miljøforholdene i området før du begynner å male. Bruk et termometer og et hygrometer innendørs for å sjekke både temperatur og luftfuktighet på et rom eller sjekke den lokale værmeldingen for spådommer om temperatur og luftfuktighet for utendørs maling.

2 Planlegg din maleri økten slik at temperaturen er mellom 65 og 85 F med en luftfuktighet på mellom 60 og 70 prosent. Sikt midt mellom de foreslåtte temperaturer for best resultat, og gjøre visse værvarselet samtaler for liten sjanse for regn i 24 til 48 timer etter påføring av maling når du maler utendørs.

3 Åpne vinduer og dører til et rom når du maler innendørs for å øke ventilasjonen. Dette beskytter ikke bare du ved å redusere konsentrasjonen av maling røyk du kan innhalere mens maleri, men gir raskere herdetid på malingen ved å øke frekvensen av fuktighet fordamping i den våte malingen.

4 Legg 2-4 oz. av en maling tørking additiv, slik som Japan Dryer, til hver gallon av emalje maling brukt og bland godt med en rørepinne. Additivet akselererer tørketiden av malingen etter påføring. Hell 2 oz. i første gallon og deretter teste effekten ved å male et stykke skrap materiale som kryssfiner eller papp.

5 Vent til testen overflaten tørke. Undersøk resultatet. Hvis malingen er glatt og upåvirket, legge til en ekstra 1/2 oz. og teste på nytt. Fortsett å legge mer opp til 4-oz. nivå inntil tørket maling viser tegn til mørkere eller sprukket. På dette punktet, merk mengden og begynne med en ny gallon, kutte ned på tørkeren til det siste tilsetnings beløp før de negative effekter.

6 Paint overflater ved hjelp av to lys maling lag for å bygge en malt strøk, snarere enn en enkelt tung laget, så de lettere lagene vil kurere raskere. La det første laget tørke helt før du påfører andre for å unngå at det andre laget forsinke herdetiden av den første.

7. Plasser en stor vifte på bunnen av den malte overflate og lede luftstrømmen over området ved en oppadgående vinkel for å påskynde fordampning av malingen fuktighet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com