Hvordan Landscape Foss Design

July 26

Hvordan Landscape Foss Design


En foss er den perfekte måten å skape beroligende omgivelsesstøy i hagen, en god kilde til fuktighet for fukt-elskende planter, og en dynamisk landskapselement som tilfører verdi til din bolig. Enten det er en enkel ett-trinns foss eller en forseggjort kaskade med flere strømmer, designe en foss å passe landskapet og materiell tilgjengelig på din eiendom er en enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Velg fossen området nøye. Se etter naturlige skråninger på eiendommen din som vil tillate deg å bygge din foss med minimal innsats. Skråningen er tilgjengelig vil bestemme høyden av fossen, så vel som antall bassenger.

2 Tapp vannet i dammen før utgraving fossen kurset. Utgravningen prosessen vil ta over mye av jorden, noe som kan føre til sedimenteringsproblemer i eksisterende dammer.

3 Grav din planlagte vassdrag med en spade, og starter med områdene nærmest dammen og arbeider tilbake til hodet bassenget.

4 skarpere kanter og forme detaljene i vassdrag ved hjelp av en hage hakke. Hver pulje bør skråningen motsatt retning av vannstrømmen: dypt i ryggen, grunne på forsiden. Dette vil gi den mest naturlige lyden. I tillegg skrånende bassenger tillate alger og annen naturlig vegetasjon til å vokse over den grunne kanten av hvert basseng, noe som gir fossen en grønn og naturlig utseende.

5 Mål vinkelen på hver basseng med et nivå. Kanten på hvert basseng skal være plan for å få en glatt og jevn vannstrøm.

6 Legg plast dam liner langs hele løpet av fossen. Hvis du bruker flere stykker, starte fra den delen nærmest dammen og jobbe bakover mot hodet bassenget. Det bør være minst 3 inches av overlapping fra hvert segment for å sikre at vannet kommer over liner, ikke under.

7 Kjør vann over plast liner for å sjekke dybde og strømningshastighet, overvåke for lekkasjer og justere deler etter behov. Fjern vann en gang fornøyd.

8 Fest slangen til dammen pumpen og lodde slangen sammen i løpet av fossen. Du kan grave en liten grøft for å begrave slangen hvis ønskelig, men dekorative steiner vil vanligvis skjule slangen.

9 Plasser dammen pumpen i en stor plastboks og legge noen steiner for å feste den til bunnen av dammen. En plastbeholder vil bidra til å forhindre pumpen fra suger sediment og annet rusk fra dammen, og gjør det lettere å utføre vedlikehold når det trengs.

10 Landscape fossen med stein. Bruk en stor flat stein for overløp i dammen og jobbe bakover; starter med store steiner og fylle hullene med små brostein og elvesteiner.

11 Fyll dammen og bassenger av fossen og slå på pumpen. Følge nøye for eventuelle løse steiner eller eksponerte deler av dammen liner, og justere etter behov.

Hint

  • Bregner og mose vokser godt på kantene av fossen bassenger og gir dybde til fossen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com