Hjemmelaget Peis Planer

July 28

Hjemmelaget Peis Planer


Når det gjelder å installere en ny peis, alle ekspertene - fra peis produsenter til National Association of Realtors - er enige om én sak: Du bør ikke gjøre det selv. Ikke helt, uansett. Riktig installasjon av en peis krever en nyansert forståelse av lokale byggeforskrifter, sikkerhet, husbygging, ventilasjon og andre komplikasjoner som kan være for komplisert, selv for en DIY entusiast. Når du er på planleggingsstadiet, men gjerne bruke fantasien og komme opp med egne ideer til plassering. Planlegging den rette plassen for din peis er det første skrittet.

Bruksanvisning

En Bestem hvilke rom vil huse peisen. Hvis du bruker din peis som en legitim, praktisk varmekilde for ditt hjem, legg den i en av de mest brukte rom som stue. Hvis du bare vil det av estetiske grunner, soverommet tilbyr en romantisk atmosfære. Peisen kan også fungere som et samlingspunkt i andre rom.

2 Velg et sted mot veggen for å finne din peis, noe som åpner for tilstrekkelig ventilasjon. Prøv å plukke en vegg som vender mot utsiden av huset og en annen som ikke - i tilfelle du har muligheter for ventilasjon. Du kan alltid flytte ting som TV eller møbler for å bedre imøtekomme denne nye midtpunkt.

3 Tenk komplikasjoner og kostnadene for ventilasjon som du bestemmer deg på din ideelle peis sted. For eksempel, hvis du velger en peis som krever tak ventilasjon, vurdere rommene som kan være over peisen. Kjøre et ventilasjonsrør gjennom dem kan være estetisk skjemmende og kostnadskrevende. Tilsvarende, mens enkelte peiser kan lufte ut gjennom en vegg, kan det være mer kostbart å lage et hull i siden av huset, enn å gå gjennom taket. Din lokale myndigheter kan også ha begrensninger om hvor peisen din ventilerer i om til nærliggende bygninger. Hvis du har naboer i nærheten, ta kontakt med en profesjonell byggherre eller regjeringens byggeforskrifter.

4 Forskning din lokale regjeringens byggeforskrifter, da disse kan begrense dine planer. Hvis du har problemer med å tolke kodene, ta kontakt med en profesjonell eller peis installasjon selskapet for å sikre etterlevelse.

5 Gå under jorden - eller i det minste under gulvet. Sjekk støttestrukturen eller underlaget under rommet der du vil at peisen. Peiser kan være tunge og kan kreve ekstra støtte - spesielt hvis du bor i en eldre hjemme. Du trenger kanskje en profesjonell til å installere et fundament for din peis.

6 Angi et budsjett før shopping for montører. Kostnaden for en ny peis kan variere sterkt - fra noen få hundre dollar eller mer enn $ 20.000, melder National Association of Realtors. Budsjettet avgjør hvilken type ildsted du har råd og arbeid som kreves for å installere den. Du kan ende opp med at det går på din peis type eller plassering, avhengig av hva som er mer økonomisk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com