Hvordan lage en Papasan putetrekk

August 6

Hvordan lage en Papasan putetrekk


Papasan stolputer er dyre og få mye bruk. Likevel, når de blir skitten i løpet av tiden, ender du opp med å måtte kjøpe en annen pute eller et putetrekk som er nesten like dyrt som den opprinnelige pute. Du kan lage din egen Papasan putetrekk med noen få materialer og litt tid.

Bruksanvisning

Preparat

1 Velg materialet du ønsker å bruke til å lage din Papasan stol putetrekk. Du kan også bruke 2 flate ark for dette prosjektet. Den materialmengde som må avhenger av størrelsen av puten.

2 Lag et mønster for putetrekk. Du trenger et stort ark, noe slag, for mønsteret. Tape lappene sammen for å lage et ark stor nok for din pute. Sett papir på gulvet og legg pute på toppen av papiret. Ved hjelp av en blyant til å spore rundt puten omkrets.

3 Bruk et målebånd for å måle tykkelsen på puten. Bruk denne målingen til å tegne en ny linje rundt den første linjen på mønsteret, og legger om en ekstra tomme for en søm. Det er denne andre linjen som du vil bruke som du syr.

4 Legg mønsteret på materialet. Bruk saks til å klippe ut spores mønster fra materialet. Skjær ut et stykke av materialet ved hjelp av mønsteret. Når du har kuttet 2 deler av materialet, legger dem oppå hverandre og bruke nåler til pin kantene sammen hele veien rundt.

5 Bestem hvor du vil plassere en glidelås på putetrekk. Bruk rette pinner for å feste glidelåsen til stoffet. Størrelsen på glidelåsen vil avhenge av størrelsen på puten; det bør være stor nok til at du kan pakke ut dekselet og ta det av for vask. Pass på at du plasserer glidelåsen foran vendt ut slik at glidelåsen pull er tilgjengelig når materialet er slått høyre side ut.

Sett det sammen

6. Bruk en symaskin eller hånd sy dekselet med en nål og tråd. Sy sømmene ikke mer enn en tomme fra kanten. Sy sømmen to ganger, slik at den kan tåle den bevegelse som dekslet vil bli utsatt for.

7 Sy glidelåsen inn i dekselet, dobbel søm sømmen igjen. Fjern alle pinnene.

8 Vri dekselet høyre side ut gjennom glidelåsen hullet.

9 Kontroller for å være sikker på at glidelåsen fungerer riktig.

10 Sett dekselet på puten.

Hint

  • Lagre putetrekk mønster for å lage ekstra deksler.
  • Du kan bruke borrelås eller snaps i stedet for en glidelås.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com