LG Oppvaskmaskin Feilsøking for kode LE

July 19

LG oppvaskmaskiner er tilgjengelige i forskjellige farger, utførelser og stiler, inkludert under counter modeller og de med skjulte kontroller eller elektroniske kontrollpaneler. Mens du bør forvente at LG oppvaskmaskin til å fungere godt under de fleste omstendigheter, hvis en feilkode vises på skjermen, må du kanskje prøve noen feilsøking for å gjenoppta normal oppvaskmaskin funksjon. En slik feilkoden er "LE", som indikerer motoriske problemer.

Tilbakestill

Hvis oppvaskmaskinen ble nylig installert, kan det være en feilkommunikasjon mellom kontrollene, og oppvaskmaskinen skal tilbakestilles. Dette er en enkel prosess --- koble oppvaskmaskinen og vente i fem minutter. Gjenopprett strøm til enheten. Hvis feilkoden har forsvunnet, lage en ny vask utvalg og fortsette som normalt.

Filter

Mens "LE" kode på en LG oppvaskmaskin betyr "motor feil," det er en rekke mulige årsaker. En slik sak er hogges blad som ligger i filteret, som kan ha blitt installert feil. Koble fra strømmen til enheten og fjern bunnen stativ, slik at du har tilgang til bunnen av oppvaskmaskinen. Demonter filteret til du kommer til chopping blad inne i filterhuset. Løft ut bladet og deretter installere det på nytt med "This Side Up" etiketten opp. Hvis komponenten ble installert vendt ned, vil det oppstå en feil.

impeller

En annen mulig årsak til feilkoden er et problem med løpehjulet. Du kan inspisere impeller ved å koble strøm til oppvaskmaskin, trekke ut bunnen rack og deretter fjerne den nedre spylearmen ved å trekke den opp og ut. Fjern skruene som holder filterenheten på plass, og fjern deretter filterenheten og mesh skjermen. Snu impeller og se etter hindringer. Fjern eventuelle rester som kan blokkere løpehjulet, og bytt deretter filterenheten. Hvis det ikke er noen rester, og løpehjulet går lett, er problemet mest sannsynlig motoren og ikke skovlhjulet.

kabling

En annen mulig årsak til feilen er en skadet eller kutte tråden inne i oppvaskmaskinen. Mens det er mulig for noen brukere å fjerne frontpanelet på oppvaskmaskinen, finn den skadede ledningen og skjøte eller reparere det, vil du sannsynligvis ønske å kontakte en tjeneste profesjonell for denne oppgaven.

Motor

Sist, men ikke minst, kan motoren feil indikerer bare at --- et problem med motoren. Dersom dette er tilfelle, kan det hende at motoren må repareres eller skiftes ut, og dette er en jobb for en profesjonell. Kontakt LG eller annen servicetekniker for å få hjelp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com