Hvordan å behandle en Marine Toalett

July 24

Hvordan å behandle en Marine Toalett


Et marint toalett - ofte referert til som "head", på grunn av at det ligger på forsiden av båten - trenger lite tilsyn. Men det er flere behandlinger som, anvendt sporadisk, vil sikre at marine toalett holder kjører problemfritt. Det siste du ønsker når ut i seilbåt, tross alt, er en blokkert eller lekker toalett. Den beste behandling utstyr er svært sannsynlig væske du allerede har i båtens kjøkken skap.

Bruksanvisning

1 Rengjør linjer med få måneders mellomrom. Dette for å sikre kalkavleiringer ikke bygge opp og forårsake en blokkering. Hell en hel halvliter eddik ned i toalettet og deretter skylle hver 4 eller 5 minutter for å flytte den gjennom rørene sakte. Fem spylinger bør være tilstrekkelig til å bevege eddik gjennom hele systemet.

2 Hell litt vegetabilsk olje ned i toalettet etter at du spyles det med eddik. Spyl oljen gjennom på samme måte. Dette bidrar til å smøre pumpeveggen og holder indre gummi og lær deler smidig.

3 Kontroller avløpsslangen hvis det er en merkbar lukt kommer fra marine toalett. Gni avløpsslangen med en ren klut og snuse klut. Hvis kluten lukter, erstatte avløpsrøret med et skikkelig sanitær slange.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com