Slik reparerer en Stucco-sidig Hus

August 16

Slik reparerer en Stucco-sidig Hus


Reparere en stucco-sided huset kan vanligvis gjøres av hus som er villig til å legge litt innsats i sitt eget hjem. Med litt veiledning og tålmodighet, kan du takle denne oppgaven som en proff. Minusgrader og varme, tørre dager forstyrre herdeprosessen. Velg en blokk med dager da temperaturen ikke faller under 40 F, og dagene er fuktig. Arbeid i skyggen, hvis det er mulig.

Bruksanvisning

1 Ta på vernebriller og hansker.

2 Bryt av den løse stukkatur med en hammer til du kommer til et område som er godt festet til tre lekte inne i veggen. Klipp av utsatt gammel mesh.

3 Dekk den eksponerte lekte med heavy duty tjære papir. Fest den med taktekking negler, deretter spikre på et ekstra lag med papir.

4 Skjær den nye mesh størrelse og spikre den på veggen.

5 I en trillebår, bland stukk for første strøk, etter denne oppskriften: 1/2 pose portland sement, 6 spader av sand, en spade av kalk og 1/2 kopp bindemiddel.

6. Påfør den nye stukk med en sparkel. Pakke den inn i maskene til den er omtrent 1/2 tomme under overflaten av veggen. Glatt den ut, vente på våt glans til å forsvinne, dekker den med et ark av plast for å holde det fuktig og la det hvile i fire dager.

7 Bland stukkatur for andre strøk som du gjorde den første, bortsett legge 8 spader av sand i stedet for seks.

8 Fjern plastarket og våt nedover stukkatur. Gjør tilfeldige kutt i stukk med sparkel - dette hjelper andre strøk med stukkatur holder seg bedre ved å gi den noe å "grab".

9. Påfør andre strøk, noe som bør være ca 3/8 av en tomme tykk. Glatt stukk ut. Etter at den våte glans forsvinner, dekke veggen med en plastduk og la den hvile i tre dager.

10 Bland den siste batch av stukk som du gjorde for det andre laget. Bruk den til veggen, noe som gjør det enda med resten av veggen. Matche tekstur design som best du kan. La det herde i en uke før maling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com