Hvordan å beregne kostnadene av stål bygninger

June 26

Stål bygninger blir mer og mer populært blant arkitekter på grunn av deres bekvemmelighet og brukervennlighet. Imidlertid kan prisene på stålbygg variere avhengig av en rekke variable.

Bruksanvisning

Hvordan å beregne kostnadene av stål bygninger

1 Kjenn den nåværende prisen på stål. Kostnaden for stål varierer fra tid til tid, og dette gjør en forskjell i den totale kostnaden av bygningen. Du kan beregne kostnadene for en stål bygning basert på den prisen som stålet ble kjøpt.

2 Bestem arealet av stål bygningen. Flere forskjellige bygninger av alle størrelser kan bygges i stål. Fordi bygningene varierer, vil prisen for hele konstruksjonen, varierer også. Å vite arealet av bygningen vil hjelpe deg å beregne kostnadene.

3 Ta hensyn til flere funksjoner. Noen funksjoner på stålbygg som ekstra tak eller vegg panel kan øke den gjennomsnittlige prisen på byggingen. Legge opp alle de ekstra funksjonene vil hjelpe deg å beregne kostnadene.

4 Hold kompleksiteten nivå ned. Stål bygninger er bygget av arbeidere som er betalt av timen. Mer komplekse bygninger krever flere timer med arbeid, og prisen per time kan øke basert på hvor komplisert arbeidet vil være.

5 Finn den rette formelen for å beregne kostnadene. Det finnes flere nettsteder som hjelper deg å beregne kostnadene for en stål bygning, rett og slett være å svare på noen spørsmål om bygningsstrukturen. Disse nettstedene er nyttig ved beregning av en eksakt pris.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com