Slik unngår Fryser Taste & Lukt

June 3Dårlig lukt i fryseren er ofte forårsaket av gamle eller ødelagte matvarer, sterke lukter mat eller mat som er blitt lagret feil. Disse lukt trenge dine matvarer og kan påvirke sin smak. For å hindre fryser lukt og holde disse lukt fra å påvirke smaken av dine lagrede matvarer, fryser produsenter foreslår å rengjøre fryseren regelmessig, lagring av mat riktig og løsninger for å absorbere noen lukt.

Bruksanvisning

1 Hold fryseren termostat ved null grader Fahrenheit for å holde maten fryses tilstrekkelig. Sjekk termostaten daglig for å sørge for at fryseren er å opprettholde innstillingen. Temperaturer over null grader kan føre til at maten skal tine og avgir lukt.

2 Sjekk fryseren daglig for sølt mat. Regelmessig kaste bort mat som er fryser brent eller gammel. Sørg for at alle matvarer, spesielt sterke lukter matvarer som løk, er dekket tett i en fryser pose eller med noen form for innpakning som en fryser sikker plast brytes.

3 Rengjør fryseren regelmessig. Fjern alt fra fryseren inkludert eventuelle løse deler som hyller og skuffer. Vask alle avtakbare deler i varmt vann med et mildt vaskemiddel. Skyll godt og tørk godt før du legger tilbake i fryseren. Tørk innsiden av fryseren med en svamp fuktet med varmt vann og 1-2 ss. av natron. Tørk innsiden tørr og la døren stå åpen før det tørker helt.

4 Sett vannfilteret regelmessig, basert på produsentens anbefalinger. Dårlig lukt kan sive inn vannfilteret og forårsake lukt å trenge gjennom fryseren, og maten er lagret i den.

5 Plasser en boks med natron i fryseren for å absorbere lukt. Poke flere hull i boksen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com