Tips om Installere Attic Isolasjon

June 4

Tips om Installere Attic Isolasjon


Attic plass er et førsteklasses område av huset for isolerende. Hvis du bruker for loftet som et boareal da tak og vegger kan og bør ta isolasjon. Du bør også vurdere isolerende under takskjegget. Dersom loftet ikke blir brukt som et boareal, det gir deg nok av taket området som å legge tepper eller blåse løs fylle isolasjon.

Snø Signs

Sjekk taket etter snøen har falt for å finne ut hvor du kanskje må gjeninnføre noen isolasjon i loftet. Snø som smelter i bare svært spesifikke flekker kan være et tegn enten av manglende isolasjon eller isolasjon som har blitt skadet.

Leder Room

Den mest effektive metoden for å installere loft isolasjon er å jobbe deg fra takskjegget mot midten av rommet. Legging loft isolasjon på denne måten gir du mer takhøyde når du trenger å gjøre noen kutting eller montering av isolasjons platevatt.

Vapor Barrier

Initial isolering av loft bør inkludere en dampsperre mellom bjelkene før du installerer platevatt med unfaced tepper. En fuktsperre er noe materiale der fuktigheten ikke absorberes og som ikke vil la vanndamp passere gjennom. Husk at en dampsperre er bare effektiv når den er vendt mot varme delen av huset i stedet vendt mot utsiden av huset.

Legge til ekstra lag

Du kan legge til et ekstra lag med isolasjon på loftet bare ved å legge ned unfaced plater eller matter rett på toppen av noen isolasjon allerede er der. Når skattyter andre lag, du skjønner & rsquo; t trenger å bekymre deg om å legge til en annen dampsperre som den første vil være tilstrekkelig.

Redusere Brannfare

Hvis du trenger å installere stive paneler mellom sperrene av et tak som bakker, sørg for at panelene får dekket med tapet eller annet bruk glassfiber paneler. Tar en av disse forholdsreglene bidrar til å redusere faren for brennbarhet, ifølge & ldquo; Ortho & rsquo; s Oppussing Encyclopedia & rdquo.; Du bør alltid sørge for at eventuelle cellulose isolasjon har blitt behandlet med brannhemmende for å redusere potensialet for brann.

Loose Fyll Isolasjon

Når isolasjons et loft med løsmasser typen, du fortsatt trenger å installere en dampsperre før du heller i isolasjonen. Du må forvirre noen inventar, ventiler og åpninger og hell den løs fyll mellom bjelkene. Ta ekstra tid til å sørge for at denne type isolasjon har gjort det i hjørner og rundt eventuelle avstivninger. Du kan bruke en rake til jevnt fordelt isolasjonen og deretter bruke en tann bord for å fullføre utjevning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com