Hvordan Grow blåbær i Eastern Washington

May 8

Hvordan Grow blåbær i Eastern Washington


Blåbær er buskete planter som produserer små spiselige blåbær. Blåbær som moderate somre og kalde vintre som de kan stå temperaturer ned til minus 25 grader Fahrenheit. De liker også sur jord. Eastern Washington er i USDA sone 5 og 6, og mye av jordsmonnet i de skogkledde områdene er sur på grunn av antallet av furutrær. Derfor blåbær vokser godt i Eastern Washington.

Bruksanvisning

1 Velg et sted i hagen din med full sol og godt drenert jord. Tilsett 5 til 6 inches av kompost og arbeide det inn i jorden til en dybde på ca 18 inches.

2 Grav et hull for blåbær planter så dypt som roten ballen og to ganger så brede. Plasser blåbær planten inn i hullet og fylle hullet med halv jord og en halv torvmose. Plant blåbær i Eastern Washington fra mars til april.

3 Legg en til to inches av vann i uken til blåbær planter fra juni til august hvis det er en mangel på nedbør.

4 Gjødsle blåbær med ¼ kopp 5-10-10 gjødsel i løpet av våren. Tilsett 2 ss. ammoniumsulfat i mai og en annen 2 ss. ammonium sulfat i juni. Doble mengden av gjødsel hvert år inntil blåbær er 6 år gammel.

5 Beskjær blåbær buskene når de er over 4 år gammel. Skjær ut bunnen vekst og kutte ned noen over nå løvverk. Tynn ut Twiggy grener også.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com