Hvordan bli kvitt Creeping Charlie

March 17

Hvordan bli kvitt Creeping Charlie


Creeping Charlie er også kjent som bakken eføy og Creeping Jenny. Dette anlegget har mørke grønne blader formet som kidneybønner. Blant de Creeping Charlie finner du små lilla blomster. Dessverre, reproduserer Creeping Charlie raskt. Før lang tid, vil det ta over din eiendom. Det er best å kvitte seg med Creeping Charlie før dette skjer.

Bruksanvisning

Digging

1 Sett på et par hagehansker og ta med en spade til der du ser Creeping Charlie.

2 Grav opp Creeping Charlie hele veien ned til røttene. Pass på å grave ut alle røttene. Hvis noen del av roten forblir bak, vil en ny Creeping Charlie vokse i stedet.

3 Plasser restene av Creeping Charlie i en søppelpose og sette den ut til fortauskant på søppel dag.

4 Dryss gressfrø over gravd opp jord, og deretter dekke området med et lag av ny jord.

ugressmiddel

5 Velg et ugressmiddel fra din lokale hagesenter som inneholder virkestoffet dicamba. Ved hjelp av et ugressmiddel kan hjelpe deg å bli kvitt din Creeping Charlie for godt.

6 Sett på en maske før du bruker ugressmiddel. Du ønsker ikke å puste i ugressmiddel. Følg alle sikkerhetsregler som er oppført på pakken av ugressmiddel før du begynner.

7 Spray ugressmiddel på Creeping Charlies blader. Du kan også spraye den på jord. Vær forsiktig, men at du ikke spray noen planter eller blomster nærheten, eller du vil drepe de planter og blomster i tillegg.

8 Grav opp Creeping Charlie etter at den dør. Husk å fjerne alt av røttene. Kast i en søppelpose.

Hint

  • Du kan også bruke et ugressmiddel med ingrediensen triclopyr å bli kvitt den Creeping Charlie.
  • Vent med å kvitte seg med Creeping Charlie i månedene april til juni. Dette er den tiden Creeping Charlie er blomstring, som er når det er mest utsatt for bruk av ugressmiddel.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com