Hvordan justere Carb På Craftsman løvblåser

May 27

Justere carb på en håndverker løvblåser er relativt enkelt. Det er lurt å kjøpe en forgasser ombygging kit (som er billig), rengjør alle de ikke-utskiftbare deler av forgasseren og erstatte andre deler. Alt i alt prosessen bør ta omtrent en time, og når du er ferdig med håndverker løvblåser bør kjøre så god som ny.

Bruksanvisning

Hvordan justere en Carb på Craftsman løvblåser

1 Vri justeringsskruen på siden av carb mens motoren går til motoren yter maksimalt. Slå justeringsskruen til enten høyre eller venstre (ikke mer enn en halv omdreining om gangen!) Vil enten øke eller minske luftstrømmen gjennom forgasseren og vil enten lage din drivstoffblanding slankere eller rikere. Noen ganger (men ikke ofte) dette er alt justeringen at viften vil kreve.

2 Kjøp en forgasser ombygging kit fra Sears eller fra en annen kilde. Settet må gjøres spesielt for merke og modell av løvblåser. Vær sikker på at du har modellnummeret på din spesielle løvblåser før du prøver å kjøpe gjenoppbygge kit. En forgasser gjenoppbygge kit for en håndverker løvblåser er under $ 10 når kjøpes direkte fra Sears.

3 Koble drivstoffslangen fra forgasseren. Avhengig av modell av løvblåser har du dette kan bety å skru en klemme med skrutrekker eller un-knipe en klemme med tang. Ha en liten glassbeholder klar i å drenere eventuelle bensin.

4 Fjern skruene som holder din carb til løvblåser. I de fleste modeller er det bare en skrue som skal fjernes. Sett carb på en ren arbeidsflate og nøye demontere. Gjør mentale eller skriftlige notater av hvordan hver del er tilkoblet som du legger ut delene for rengjøring eller utskifting. På høyre side av carb vil være en liten skjerm-dette er mest sannsynlig kilden til problemer så håndtere det med care.Fill små rengjøringsbeholderen med Gunk eller annen forgasseren rengjøringsmiddel og sette skjermen og eventuelle andre harde deler som virker skitne inn i Gunk.

5 Rengjør skjermen. Bruk pensel til å sørge for at skjermen er helt ren. Bruk pensel til å rengjøre carb inaktiv plate og andre deler, men pass spesiell omsorg for å rengjøre screen.Discard de gamle pakningene.

6 Plasser de nye pakningene som kommer i carb reparasjonssettet på plass. Bruk fingeren til å spre et tynt lag med olje på overflaten av pakningen før du kobler til carb. Hvis reparasjonssett kommer med en ny skjerm du kan med å bruke den nye skjermen i stedet for den gamle. Monter delene av din carb og nøye sette den tilbake på plass, være forsiktig for ikke å skade den nye pakningen. Skru forgasseren tilbake på din blad blower.Reconnect drivstoff line.Full gasstanken og skyv pære å prime forgasseren. Start motoren. Hvis den ikke starter etter et halvt dusin forsøk deretter slå krom carb justeringsskruen en halv omdreining til høyre og prøv på nytt. Hvis det fremdeles ikke starter før du slår den en komplett sving til venstre og prøve nytt.Din Craftsman løvblåser skal nå til å kjøre så god som ny!

Hint

  • Rene og tørre alle deler grundig før de settes sammen igjen. Føl deler med fingrene for å sørge for at det ikke er noen biter av grus hvor som helst før du montere carb. Selv en liten mengde sandkorn kan påvirke hvordan din brodd går.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com