Cal-Spa Hot Tub Feilsøking

November 10

Cal-Spa Hot Tub Feilsøking


Badestamper og spas gi deg en mulighet til å slappe av i en beroligende balje med varmt vann, foryngende dine muskler gjennom forskjellige dyser. Cal Spas er en produsent av kvalitets spas. Feilsøking disse enhetene vil ta noen minutter og brukerhåndboken for spa.

problem~~POS=TRUNC typer~~POS=HEADCOMP

Cal Spas bryter ned problemer i noen grupper: system, varme, vann, vanntrykk, luft og jets, lys og pumpeproblemer. Før jakt i din enhet eller tar noen beslutninger, bør du nøye diagnostisere problemet for å sikre at du fokuserer på det riktige spørsmålet.

fakta

Vanlige problemer inkluderer oppvarming, vannkvalitet og vanntrykket i jetfly. Heat problemer kan oppstå når modusen er feil, er vann for lav eller filtrering prosessen er ikke riktig innstilt. Vannkvalitet krever ofte en test på spa kjemikalier og filter. Vanntrykk betyr sjekke jetfly, filtrer og gate ventiler.

Expert Insight

Store problemer er ofte utenfor hus evne til å korrigere. For eksempel kan det være nødvendig å kontakte en elektriker for å sjekke spa ledningsnett. Produsenten eller forhandleren kan hjelpe deg hvis spa kontroller, varmeapparat, pumpe eller motor er ubrukelig.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com