Hvordan Hang en Steer Skull

November 29

Hvordan Hang en Steer Skull


Innlemme den amerikanske Wild West til ditt hjem innredning ved å montere en ekte steer skallen på en vegg. Et populært element for Southwestern og ranch temaer, storfe hodeskaller - spesielt kveg - bringe et snev av instant historien til rommet. Ved ganske enkelt å henge en steer skallen, kan du forvandle en trist den til et kraftig, maskulin rom. Prosessen er ikke vanskelig, og du kan gjøre det selv ved hjelp av vanlige husholdning verktøy.

Bruksanvisning

1 Merk av plassering for to små hull på baksiden av styre skallen, rett bak øyehulene. Bor forsiktig inn i skallen på disse punktene med en drill. Bruke en borkrone litt mindre enn skruene, slik at skruene ikke glir eller forskyves etter skallen er montert på veggen.

2 Plasser en skrue over hver av hullene du boret og driver dem inn med en skrutrekker. Fordi skruene er litt større enn hullene, stram dem sakte for å unngå sprekker skallen. La ca 1/4 tomme av hver skrue utsatt slik at du har god plass til å feste en henger til skruene.

3 Trim en 12-tommers lang seksjon av ledningen som skal brukes som en kleshenger. Vikle en ende rundt hver av skruene, vridning endene rundt skruen for å hindre den fra å komme løs. Denne ledningen vil støtte den fulle vekten av hodeskallen, så sørg for at det er en tung måler som ikke vil bryte under press etter at skallen er montert.

4 Bestem hvor du skal henge skallen. Kjør en stud finder over området for å finne en solid stud. Satt en skrue i tappen ved hjelp av en drill, kjører den dypt nok til å hindre skallen fra giring.

5 Hang skallen over festeskruen. Sentrer ledning for å holde skallen fra skiftende ut av stilling. Det kan være lurt å sløyfe kabelen rundt skruen en gang for å ytterligere sikre skallen.

Hint

  • Kontroller at hodeskallen er ren og fri for skadedyr før bringe den innendørs. Skulls hentet direkte fra naturen kan være befengt med insekter som kan spres i hele huset.
  • Finn riktig wire dimensjon ved veiing skallen, og deretter kjøpe bilde-hengende ledning laget for å tåle vekten.
  • Bruk vernebriller og åndedrettsfiltermaske når du borer gjennom bein.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com