Hvordan lage blomster Stop Smelling

January 2

Hvordan lage blomster Stop Smelling


Blomstrende planter skape flyktige kjemiske forbindelser som gir dem deres dufter. Disse forbindelsene fordampe i luften, tegning i pollinerende insekter. Selv med denne viktige funksjon i livssyklusen til planter, er duft ikke et sett karakteristikk. Det kan bli styrket, endret, påvirket. Den dufter av blomster er ikke alltid behagelig eller nødvendigvis velkommen. Dette kan være på grunn av naturens design - blomster prøver å tiltrekke pollinerende insekter til sine blomster, ikke nødvendigvis mennesker - eller personlige preferanser. Forskning rettet mot bedre forståelse av hvordan planter regulere deres duft er fortsatt i gang fra og med 2011. Gjennombrudd i genteknologi kan gi forbrukerne større mulighet til å velge hvor mye og hvilken type duft stede i sine blomster, inkludert muligheten for ingen duft i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Vent for blomstene å oppnå pollinering og befruktning. Noen blomstrende planter trenger for å tiltrekke pollinatorer å spre pollen mellom mannlige og kvinnelige blomster. Når blomstrende planter oppnå befruktning, hormoner i anlegget regulere duftnivået ved å slå av genet som forårsaker dannelsen av duft. Dette gjelder i blomster som petunia og løvemunn.

2 Velg blomster som tilbyr en mildere duft eller mangler en duft. Dyrkere produserer arvestykke blomstrende planter kan spare frø fra planter med egenskaper de foretrekker. Over flere generasjoner, kan dyrkere forme tendensen av sine anlegg for å ha duft eller miste sin duft. I mange tilfeller har blomstring planteforedlere lykkes i dette arbeidet. Ved valg for langvarige og prangende blomster i mange tilfeller aroma har blitt dempet eller tapt i plantene de produserer. Disse relativt scentless blomstene pleier å gå til markedet som snittblomster, men de med tilgang til en oppdretter med slike planter kan spørre om kjøp av scentless planter.

3 Spyl blomstene ned. Vanligvis er de flyktige forbindelser plantene skape for å lage en duft fordampe inn i den omgivende luft. Regn midlertidig vasker bort de forbindelser og luktene de skaper. Huseiere kan simulere regn ved å vri på hageslangen på blomster.

4 Knip av eller avskåret plantenes blomster. Dersom blomstene er kilden til duft, skal fjerne blomsterhoder fjerne aroma. Vær oppmerksom på at noen planter, for eksempel visse geranier, produsere duftende blader i tillegg til blomster.

5 Grav opp blomstene og kast dem. Growers kan være i stand til å handle eller selge sine uønskede blomster til en annen part, slik at plantene ikke er bortkastet. Huseiere kan erstatte sine uønskede blomster med en mer tiltalende arter eller variasjon, velge en ikke-blomstring erstatning plante eller velge å forlate området blottet for planter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com