Hvordan bygge en midlertidig Garage

January 2

Å ha en garasje er utrolig praktisk, særlig i kaldt klima. Men å bygge en garasje hvis du ikke har en er kostbart, og kan sette deg tilbake over $ 10k i konstruksjoner kostnader. Et annet alternativ er en bærbar eller midlertidig garasje. De er rimelige, holde bilen i skyggen og beskyttet mot elementene, pluss at de er relativt enkle å montere. I dette tilfellet er det en 12X20X8 bærbar garasje, selv om prosessen er lik for andre fabrikater og modeller.

Bruksanvisning

En finne en plassering for den midlertidige garasjen. Du må nok høyde til å få struktur opp helt, og du trenger et sted å kjøre i anker også. Et nivå flekk hjelper også med drenering.

2 Sett sammen det fremre og bakre bue forsamlinger. Delene til buene er merket i boksen og har en topp kam, bøyde røret side crest og endestolper med føttene. Disse er boltet sammen ved hjelp av maskinvaren i settet og en 3/8-inch skralle, stikkontakter og skrunøkkel. Pass på at boltene går i mot midten av rammen, da dette vil hindre problemer med kluten topp senere.

3 Fest hjørne vindbukseseler til den første enden buen settet med den medfølgende hardware og en 3/8-inch skralle og stikkontakter.

4 Monter innvendig bue forsamlinger med den medfølgende hardware og 3/8-inch skralle og stikkontakter. Disse ser akkurat ut som endebuer, bortsett fra at de ikke har føttene på bunnen.

5 Fest en av endebuer til en av de indre buene ved hjelp av vind spenne, et kors rail, den medfølgende hardware og 3/8-inch skralle og stikkontakter. Gjenta denne prosessen med den andre buen. Du trenger en assistent til å hjelpe deg med å flytte buene.

6 Koble toppen av hver menigheten sammen ved hjelp av de beste ridge skinnene under toppene. Dette kommer til å holde støtte på rammen.

7 Koble de resterende middel buene både foran og bak buer bruker de beste langrenns barer, møne rails og bunn barer, den medfølgende hardware, pluss 3/8-inch skralle og stikkontakter.

8 Løft garasjen til sin endelige monteringssted ved hjelp av en assistent.

9 Kontroller at rammen er firkantet og skru ned noen løse deler. Deretter setter plastendeplugger i alle åpne ender.

10 Bruk slegge å kjøre i ankrene for rammen gjennom ankeret cup ved pounding dem i bakken.

11 Legg drivstangen gjennom løkken i ankerlinen og trekke oppover for å få ankerhodet satt i bakken. Deretter legge linjen til u-bolten med 3/8-inch skralle og stikkontakter.

12 folde hoveddekselet på den ene siden og trekk dekselet over taket. Deretter knytte til rammen ved hjelp av hendene på hvert kontaktpunkt, samt i en søm mønster på bunnen av skinnen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com