Hvordan Hekle en Queen Bed skjørt

October 9

Hvordan Hekle en Queen Bed skjørt


En hånd heklet seng skjørt kler seg på soverommet med et notat av gammeldags romantikk. Hekle det selv kan virke som en skremmende prosjekt, men sengeteppe bomull, som er tykkere enn de fleste heklet tråd, bidrar til å redusere belastningen på øynene og kutte ned på arbeidstiden. Mønsteret bruker doble hekle og luftmasker for å skape en titt av vekslende åpne og fylt filet masker. Avanserte crocheters kan kle opp grei mønster ved å arbeide i motiver fra en filet hekle diagram.

Bruksanvisning

1 Plasser utstyrt ark over en queen size boks våren eller madrass. Tegn en linje rundt de beste kantene av arket med stoff markør for å etablere en søm linje. Fjern arket fra boksen våren.

2 Træ nål med sengeteppe bomull. Sy langs den merkede linjen på to sider og bunnen med teppe eller løper masker. Dette skaper en base rad for første raden av heklemasker. Bruk håndterbare lengder på tråden - ikke mer enn en yard - for å unngå floker og fest av hver lengde med en knute for å sikre det. Space masker jevnt langs hver side og nederst på arket, omtrent fem masker per tomme.

3 Tegn opp en løkke av sengeteppe bomull gjennom en maske på et hjørne av arket. Pakk garnet over kroken og trekk den gjennom løkken for å sikre det. Lag tre luftmasker, deretter fastmaske i neste maske. Lag tre luftmasker og fastmaske i hver maske rundt tre sider av arket.

4 Gjør fem luftmasker. Dette teller som ett stav og to luftmasker. Lag en dobbel hekle i neste fastmaske sting. Lag to luftmasker og stav i neste fastmaske sting. Gjenta to kjeden, stav til du kommer til første kryss. Lag to luftmasker, doble hekle i hjørnet sy igjen for å slå hjørnet. Strikk de resterende to sidene på samme måte. Kjede tre og turn.

5 Lag to doble hekle masker i neste kjede-2 plass. Stav i neste stav. Lag to luftmasker. Lag en dobbel hekle i neste stav sting. Gjenta masker rundt tre sider. Chain fem og turn.

6 Hopp de neste to doble hekle masker. Stav i den tredje doble hekle sting. Lag to doble hekle masker i neste kjede-2 plass og i neste stav sting. Gjenta rundt tre sider. Kjede tre og turn.

7 Gjenta de to siste radene til skjørtet måler 11 inches fra begynnelsen.

8 Lag en luftmaske. Lag to enkle hekle masker i hver kjede-2 plass og en fastmaske i hver fastmaske for resten av raden. Gjenta rad fire ganger - totalt fem rader med enkle heklemasker.

9 Lag en luftmaske. Fastmaske i første fastmaske. Lag en enkel heklet, kjede 2 en fastmaske i neste fastmaske. Enkelt hekle i neste fastmaske. Gjenta masker mellom stjernene til du kommer til enden av raden. Klipp tråden og trekk enden gjennom løkken avsluttet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com