Hvordan Grout Ceiling Tile

October 1

Hvordan Grout Ceiling Tile


Keramiske fliser er et felles industri tak dekker materiale. Når riktig installert, de beskytter taket mot fuktighet og flekker på samme måte som de beskytter vegger og gulv. Huseiere begynner å velge denne ukonvensjonelle takmaterialet. Lim brukes til å binde fliser til tak for å sikre en solid bånd. Grout er et tungt materiale som vil falle sammen og falle forlate bølger og hull. Silikon caulk vil forsegle fugemasse linjene i dine himlingsplater og danner en barriere som vil frastøte fukt og væske i mange år.

Bruksanvisning

1 Fjern alle møbler og andre gjenstander fra rommet. Dekk hele gulvet i arbeidsområdet med dropcloths. Overlapping kluter for å hindre uhell forurenser gulv med caulk.

2 Skyv spissen av en tube av caulk i kutteren på caulk pistol. Line 1/8 mark på spissen opp med kanten av kutteren. Klem på avtrekkeren og klipp av enden av røret.

3. Åpne punktering verktøyet på enden av rammen av pistolen. Skyv stikkeverktøyet inn i hullet i spissen av fugemasse røret for å sette den tynne membranen inne i røret. Skyver røret inn på baksiden av rammen av kanonen og senke spissen av røret inn i åpningen på forsiden av rammen.

4 Bruk caulk pistol for å fylle fugemasse linjene rundt hver flis med silikon. Glatt hver perle av caulk med en våt klut. Arbeid i tre-by-3-fots seksjoner. Unngå å støtte så langt som dette vil tippe stigen. La caulk kur i 24 timer før du fjerner dropcloths.

Hint

  • Arbeidshansker og vernebriller er nødvendig ved bruk av håndverktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com