Varme og Isolerte Kjellere

November 13

Varme og Isolerte Kjellere


Nøkkelen til å skape en energieffektiv kjelleren er skikkelig tetting og isolering. Det er flere steder i vegger og tak hvor en feil isolert kjeller kan miste energi. Installere riktig mengde vegg isolasjon og tetting luftlekkasjer gjennom kjelleren vil redusere varmetapet og spare penger over tid.

isolasjon Typer

Oppvarmede kjellere bruke tre grunnleggende typer isolasjon for å dekke kjellervegger. Batt isolasjon er en glassfiber teppe som er installert på innvendige kjellervegger ved hjelp av en treramme eller lekter. Denne type isolasjon er effektiv og relativt enkel å installere selv. Stivt skum bord isolasjon er installert på utsiden og innsiden av kjellervegger ved hjelp av et lim. Skum bord isolasjon har vanligvis gipsplater eller annen brannhemmende materiale som dekker det. Loose-fill isolasjon er ofte brukt i kjellere som er isolert etter at de er ferdig, siden du kan installere det uten å fjerne gips.

Legge Isolasjon

De fleste klimaer trenger bare nok isolasjon for å gi en R-verdi på 11 for kjellere vegger. Den type isolasjon i kjelleren og tykkelsen bestemme hvor mye R-verdien det gir. Kjellere med batt eller løs-fill isolasjon krever vanligvis mellom 3 og 4 inches av isolasjon. Hvis din hjemme er i et kaldt klima eller har kjellervegger som strekker seg over bakkenivå, øke R-verdien av isolasjon til 19 kan gi enda større energibesparelser.

Rim Bjelke

Kanten bjelke er bærebjelken mellom toppen av grunnmuren og undergulvet. Isolering og tetting kanten bjelke vil hindre varmetap gjennom konveksjon og ledning. Før du legger isolasjon til dette området, bruke spray skum isolasjon til hullene mellom grunnmur og rim bjelke for å hindre at kald luft fra å infiltrere kjelleren. Stivt skum isolasjon eller glassfiber platevatten kuttet for å passe inn i rommet foran felgen bjelke vil hindre varme fra å unnslippe gjennom de strukturelle deler av vegger og tak kjeller.

lekker Air

Tetting hullene i kjelleren tak og vegger vil hindre utkast som kan suge kald luft inn i ditt hjem. Sjekk de stedene i kjelleren der ventiler, rør, rør og elektriske installasjoner penetrerer veggene og taket i kjelleren. Påfør spray skum isolasjon til eventuelle hull rundt disse inventar å kontrollere flyten av luft gjennom kjelleren. Selv små hull kan flytte store mengder varm eller kald luft forbi isolasjon. Vegger som strekker seg fra kjeller til tak er en annen problemområdet som kan tillate betinget luft å unnslippe hvis de ikke er skikkelig lukket. Forsegle disse veggene for å sørge for at loftet vents ikke trekke kondisjonert luft fra kjelleren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com