Hvordan distribuere en kinesisk snøball Bush

November 25

Hvordan distribuere en kinesisk snøball Bush


Den kinesiske snøball bush er en blomstrende busk som produserer to separate spyler av blomster - en på våren og en annen i høst. De runde, treffende kalt hvite blomster kan nå 8 inches i diameter og bush kan vokse til ca 15 fot høy. Den kinesiske snøball Bush krever et temperert klima, og vil ikke gjøre det bra i områder der gjennomsnittlig vinter lave temperaturen faller under minus 10 grader Fahrenheit. Den normale metoden for å spre den kinesiske snøball bush er ved å forankre bartre eller semi-løvtre borekaks.

Bruksanvisning

Formeringsmateriale fra bartre borekaks

1 Bruk skarp, ren bypass beskjæringssaks eller beskjæring kniv til å ta 4 til 6-tommers borekaks fra livskraftige skudd på kinesisk snøball Bush i slutten av våren. Ta omtrent en tredjedel mer borekaks enn du har tenkt å transplantasjon for å tillate en viss grad av forankring svikt. Borekaks trenger ikke inkludere en terminal knopp, men hvis du tar mer enn en skjæring fra en enkelt gren sørg for å markere slutten å bli plantet siden opp ned borekaks vil ikke rot.

2 Fukt grundig - men ikke suge - planting medium før du setter den inn i potter. Etter å fylle pottene, bruk en blyant for å lage hull til å godta borekaks når de er utarbeidet for planting.

3 Fjern eventuelle blader på nedre tredjedel av borekaks og dyppe kuttet ender i en kommersiell rooting hormon pulver tilgjengelig i hagen forsyne butikkene. Sett de behandlede borekaks i hullene du har forberedt og tamp jorda rundt stilkene.

4 Ordne en klar plastpose over potten og fest den med en strikk for å hjelpe skjære holde på fuktigheten. Plasser dekket potter i et lyst sted. Rooting kan ta flere uker. I mellomtiden, sjekk for å se at rooting medium forblir jevnt fuktig, men ikke gjennomvåt. Når aktiv vekst skjer på toppen av anlegget, kan plasten fjernes og plantene kan bli transplantert til hagen.

Formeringsmateriale fra Semi-Hardwood borekaks

5 Ta semi-løvtre borekaks fra din kinesiske snøball bush på sensommeren eller tidlig høst. Bruk rene bypass beskjæringssakser å ta seks-tommers borekaks fra friske avdelings tips. Som med bartre borekaks, kan ekstra for å tillate en viss grad av forankring svikt.

6 Fjern blomster eller knopper og fjerne løv fra nedre halvdel av borekaks og pot dem på samme måte som bartre borekaks, og pass på at bladene ikke berører jord og - hvis mer enn en cutting er plantet til en pot-- som etterlater på enkelte borekaks ikke berøre hverandre.

7. Telt de semi-løvtre borekaks på samme måte som bartre borekaks, men se for ansamlinger av fuktighet på innsiden av plast. Når dette skjer, midlertidig fjerne plast telt for å gi ekstra fuktighet fordamper fra bladene.

8 Hold pottene i en lys, varmt sted og overvåke fuktigheten gjennom hele vinteren når plantene har slått rot. Borekaks vil være klar til å bli transplantert inn i hagen om våren når faren for frost er over.

Hint

  • Bartre borekaks root best hvis tatt en dag eller to etter en regn når skuddene er minst sannsynlig å bli visnet.
  • Bruk hansker når du håndterer kinesiske snøball bush borekaks og vask grundig etter håndtering anlegget fordi dens saft kan være hudirriterende.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com