DIY Water Feature på et budsjett

November 25

DIY Water Feature på et budsjett


Legge til en vann-funksjonen til din hage eller hagen er ikke ute av rekkevidde bare fordi du er på et budsjett. Gamle gryter og kar, kan svaberg samlet på en strand og en kiddy basseng alle være fashioned - av deg - til en hyggelig, beroligende vann funksjon for lav pris. Observere naturlige dammer og bekker som prikken landet, og etterligner det som du planlegge din egen vann-funksjonen. Gå langs en bekk og samle noen vann-elskende planter til å fullføre funksjonen.

Bruksanvisning

Still-Water Tub

1 Plasser et gammelt metall eller emalje badekar på bakken på stedet der du vil installere en vann-funksjonen. Du kan også bruke en hest trau. Unngå å plassere karet under et tre for å hindre rusk fra samler. Bruk hage steiner eller strengen til omtrent markere omkrets av karet bunnen.

2 Ta karet. Spray-maling innvendig badekar med rust-motstandsdyktig svart maling. La malingen tørker.

3 Grav et hull inne i fjellet grensen som er ca 3 inches dyp og så bred rundt som karet bunnen, ved hjelp av en spade. Lå omtrent en tomme av sand i bunnen av hullet. Din badekar bunnen skal ligge inne i hullet komfortabelt.

4 Dekk bunnen karet med en rekke rene, glatte steiner og steinblokker. Fyll badekaret med vann.

5 Legg en håndfull av flytende planter, for eksempel pennywort eller brønnkarse, til bassenget. Hvis din vannkilde inneholder klor, vente 24 timer før du setter plantene i vannet.

Kiddy Pool Pond

6 Plasser et pre-formet hard plast kiddy basseng på et flatt område av eiendommen hvor du vil plassere vannanlegget. Unngå å plassere karet under et tre for å hindre rusk fra samler. Hvis området ikke er helt flat, grave ut noen torv og skitt før dammen sitter flatt på bakken.

7 Fyll bassenget med vann. Float en rekke fargerike hul plast baller i vannet.

8 Liggende rundt bassenget med snurrig, store hagepynt, for eksempel rosa flamingoer eller plast solsikker. Hvis du foretrekker levende landskap, plante en spredning grensen av bekkeblom eller sibirsk iris mellom hagepynt.

Dingler Regn Chain

9 Ta en downspout på et hjørne av ditt hjem, garasje eller uthus. La gutter intakt.

10 Legg en tynn metallstang inne i rennesteinen over dreneringshullet. Fest S-kroken til stangen. La S-krok dingle ut av rennesteinen dreneringshull.

11 Brett en 15-fots kjettingen i halvparten. Fest kjeden i midten til S-krok, slik at to lengder av kjede av omtrent samme lengde dingle i rommet hvor downspout var plassert.

12 Legg inn en steingods potten, en stor vannkanne eller andre vann-vennlig beholder i bunnen av kjeden. Dette vil samle opp vannet som renner ned langs kjeden og tillate det å smitte over sakte ned i bakken. Direkte potten eller beholder utstrømming unna huset ditt fundament.

Hint

  • Endre vannet i vannanlegget ofte for å unngå mygg kolonier.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com