Slik kjører du en Greenhouse i vinter

November 11

Tenk på det: friske blomster på kjøkkenbordet på en kald, mørk januarnatt, friske tomater i salaten din på julaften, friske grønne bønner stappfull av vitamin C, vitamin K og fiber når resten av naboene kjøper frossen eller hermetisert bønner. Kjører et drivhus om vinteren ikke bare kan være en helårs kilde av friske grønnsaker og blomster, men også kan gi en måte å holde på noe av skjønnhet og livet til sommeren under de mørkeste, kaldeste vintermånedene.

Bruksanvisning

varm Green

1 Finn ut om du har et drivhus designet for vinterbruk. Kalt en varm drivhus, er den utstyrt med en kunstig oppvarming enhet, enten gass, propan eller elektrisk. Hvis drivhuset har ikke en oppvarming enhet, må du kjøpe en.

En varm drivhus holdes ved en minimumstemperatur på 55 grader Fahrenheit. I kaldere klima, er oppvarming enhet som brukes for det meste av året, i noen tilfeller opp til ni måneder av 12. Hvis en jevn temperatur på ikke mindre enn 55 grader er opprettholdt, kan du forvente grønnsaker og blomster vekst året rundt.

Men ifølge David S. Ross ved University of Maryland Extension Service arbeider i samarbeid med University of West Virginia, er det lettere å opprettholde en jevn temperatur i et større drivhus enn en mindre drivhus, rett og slett fordi en mindre drivhus har mindre luft inne innenfor murene. Mindre luft betyr raskere temperaturendringer.

2 I forberedelsene til vinteren, rengjøre drivhus av avfall som løv og kvister. Denne typen rusk gjør et koselig hjem for mus og andre uvelkomne gjester når været utenfor blir mindre gjestfrie.

Vask ned alle overflater inkludert veggene, trim og hyller, med en løsning av vann og oppvaskmiddel. Rengjøring av vegger vil tillate den maksimale mengden av sollys gjennom i løpet av dagen, og dermed å øke temperaturen og redusere behovet for kunstig varme.

3 Isoler drivhuset. For ytterligere å maksimere effektiviteten, bruke isolasjon laget spesielt for veksthus. Et annet alternativ er å doble veggflaten, enten det er av plast, glass eller glassfiber. Den ekstra veggtykkelse vil holde i varmen uten å begrense soleksponering. Tett eventuelle sprekker med drivning.

4 Test din ovn for å sikre forsvarlig drift. Gjør dette før vinteren, slik at du ikke finner deg selv febrilsk leter etter en reparasjon person eller kjøpe en ny varmekilde mens blomster og grønnsaker utvikle frost på sine delikate blader.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com