Hvordan sjekke om en elektrisk krets Overload

September 25

Hvordan sjekke om en elektrisk krets Overload


En overbelastning oppstår når gjeldende kjører gjennom en elektrisk krets stiger trygge nivåer, vanligvis på grunn av en uventet overspenning eller kjører for mange apparater på samme krets. Kretser har vanligvis sikringer eller brytere som automatisk kuttet strømmen til en overbelastning krets for å hindre skader og branner. Kontroller at en overbelastning har oppstått ved å sjekke status på din krets panel og utføre noen enkle tester for å fastslå hva som forårsaket bryteren utløses.

Bruksanvisning

1 Slå av alle apparater og veggbrytere og trekk ut alle lamper og apparater som er koblet til kretsen.

2 Finn kretsen panel, ofte funnet i kjelleren eller garasjen for de fleste hjem. Sjekk om noen av bryterne i panelet har utløst eller delvis utløst. Forsøk å tilbakestille noen utløste brytere ved å slå dem av og på. Hvis du ikke kan tilbakestille en av bryterne, kan den tilsvarende krets har et kort i en beholder eller bryter.

3 Slå på veggen slår en om gangen for kretsen som testes. Ved å slå på en av bryterne utløser bryter, fiksturen eller beholderen for at bryteren har en kortslutning. Hvis du kan slå på hver bryter uten å snuble bryteren, kan det være et problem med en av apparater i kretsen.

4 Koble til og slå på apparater på krets, ett om gangen. Hvis plugge i en av apparater turer kretsen, kan det være et problem med ledningen eller støpselet. Hvis du slår på en av apparater turer kretsen, kan det være et problem med med selve apparatet, eller du kan kjøre for mange apparater på krets. Prøv å kjøre apparatet på en annen krets for å avgjøre om det er defekt.

5 Slå på alle apparater i kretsen. Hvis dette ikke utløse krets, det var mest sannsynlig en midlertidig makt kirurg eller en overbelastning forårsaket av et apparat midlertidig å øke sin makt etterspørsel.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com