Hvordan lage en Queen Size hodegavl

December 24

Hvordan lage en Queen Size hodegavl


Hvis du leter etter et prosjekt for å gran opp sengen din og gjøre det mer moro, få tak i noen dekorative stoff, kjøpe noen kryssfiner fra din lokale forsynings forhandler eller trelast mill og sette av et par timer å lage en passende hodegjerde for ditt romslige, queen size-seng.

Bruksanvisning

1 Mål bredden på sengen rammen. Queen-size madrasser er 60 inches (eller 5 fot) brede, men rammestørrelser forskjellig. Bruk dette som en retningslinje for å kutte kryssfiner til riktig bredde. Skjær høyden som du ønsker.

2 Kutt skum for å passe rundt forsiden av hodegavl. Skjær nok til at skummet kan festes til baksiden av hodegjerde med lim. Legg ned noen limet langs den ene siden av baksiden av headboard, deretter kaste stoffet over og trykk godt. Gjenta dette for alle fire sider, og pass på å holde skum stram slik sengegavlen ikke vil se bunched.

3 Skjær bomullsvattering å passe over skumgummi. Du må bruke mer bomullsvattering enn du gjorde skum padding, som vatt har mer materiale for å passe over. Legg ned limet og fest bomullsvattering samme måte som du festet skum padding. Plasser klebemiddel på toppen av skummet, og feste bomullsvatt direkte til polstring.

4 Dekk hodegjerde med stoffet. Bruk stoff-safe lim til å feste stoffet til sengegavlen. For enda mer venting, bruk en hammer og spiker til å feste stoffet; plassere neglene der de vil trekke minst oppmerksomhet. Hold stoffet stramt for å unngå bunting.

5 Skjær en to-by-fire til to, 15-tommers seksjoner. Bestem hvor langt utenfor bakken du vil at headboard å sitte. Sett hodegjerde forsiden ned på en ren arbeidsbordet, og drill to-tommers skruer for å feste bena til baksiden av headboard, plassere beina slik headboard vil stå på ønsket høyde. Ekstra to-by-fire går opp på baksiden av hodegjerde er ikke en dårlig ting, som det vil legge til støtte. La 2 inches plass mellom bena og på siden av headboard.

6 Line opp headboard, slik at bena er i flukt med sengerammen. Bruk en drill og skruer for å feste hodegjerde til sengen rammen.

Hint

  • Vær kreativ med stoff valg; velg noe som fungerer med fargevalget på soverommet, eller en dekorativ stoff som bedre beskriver personality.Find et design på nettet for å kutte en mer dekorativ, formet hodegjerde.
  • Alltid ta forholdsregler når du arbeider med elektroverktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com