Hvordan kan et Solar Panel lagre energi?

November 2

Utnytte The Sun

Ønsket om å finne alternative energi ser ut til å øke mer og mer som teorien om global oppvarming blir mer overbevisende. Vi har sett på solen som en ressurs i det siste og er i økende grad ser solcellepaneler på bygninger og andre konstruksjoner. Faktisk, i delstaten California i 2007 vedtatt lovgivning som krever solar panel installeres på alle statlige bygninger der det er mulig. Denne artikkelen vil forklare hvordan disse solcellepaneler samle energi og forvandle det til utslippsfri kraft for oss.

Perfekt vs. Imperfect Silicon

Sola sender ut varme og energi for timer på timer i døgnet; ca 1000 watt energi per kvadratmeter Jorden er velsignet med solen. Solcellepaneler er designet for å fange så mye av disse watt som mulig, utnytte spesialdesignet celler som kalles Photovoltaic (PV) celler. De blir delt i positive og negative celler.

PV celler i panelet er faktisk inneholder halvledere laget av silisium. Når lyset treffer PV celler, overføre de elektronene til silisium. Ren silisium er laget av 14 elektroner i løpet av tre skall. De indre skall er full, men det ytre skallet har bare fire elektroner som obligasjons med nabo ren silisium fire andre elektroner.

Men solcellesilisium er ufullkommen fordi dens atomer blandes med andre atomer som fosfor som inneholder en 5-elektron ytre skall. Siden silisium strukturen har bare fire, det er en hengende når silisium og fosfor celler bond opp. Det vil bli der til lyset energi varmer opp silisium. Når det skjer i det negative Pv celle, bryter hengende elektron gratis og belastes med energi, på jakt etter et sted å lande. Andre elektroner blir frigjort i tillegg, men de "løse" fosfor som er mye enklere, siden de ikke er bundet. Deres landing spot ville være positiv Pv cellen siden det skjer å ha elektron-fri hull, høflighet av boron celler i den. Boron har bare tre celler på det ytre skallet, noe som gjør den til en perfekt passform. De belastet, gratis celler vandrer rundt før de møte "outlet" diskutert tidligere.

Beskyttelse, Installasjon og bruk

Disse cellene er dekket i glass og antirefleksbelegg for å beskytte den mot sterke elementer. Når installert på huset ditt, må de være vinklet perfekt. Det er vanligvis 36 celler i et solcellepanel designet for et hus. Hvis man er dekket fra solen, kan du miste opptil 50% av energien samling! Folk kobler vanligvis sine paneler til lang levetid batterier eller strøm selskapets rutenett. Batteriene er nyttig, slik at de kan lagre energi til bruk på de dagene når skyene er ute. Koble til nettet kan faktisk gjøre deg penger; hvis du produserer mer solenergi enn du trenger, vil energiselskapet "kjøpe" den fra deg. Hvis det er spesielt overskyet for en periode, vil du bruke rutenettet energi. Selvfølgelig vil de belaste deg mer for energi enn du ville selge til dem, men trade-off av å ha en praktisk talt fri energi lagringsenhet kan ikke slå.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com