Hvordan Reset en Leviton overspenningsvern for beholdere

January 6

Leviton gjør overspenningsvern for beholdere i en stripe av seks eller ni stikkontakter med en strømledning som plugges inn i en stikkontakt stikkontakten. Selskapet gjør også en boks-stil seks-socket mottaket overspenningsvern som kan plugges direkte inn i begge kontaktene og opptar veggplass foran uttaket. Den Leviton overspenningsvern har en intern strømbryter som utløses ved tegn på en overspenning. Bryteren er koblet til et overspenningsvern nullstillingsbryter på kroppen av enheten.

Bruksanvisning

1 Trekk ut Leviton overspenningsvern danne uttaket hvis strømbryteren utløses. Trekk ut strømledningen eller dra boksen bort fra stikkontakten. Trekk ut alle apparater og lys som er koblet til overspenningsvernet stikkontakter.

2 Undersøk ytre plast kroppen av mottaket overspenningsvern for hull og brennmerker. Kast og erstatte et overspenningsvern som har kroppen skader etter å undertrykke et strøm pigg. Sett enheten tilbake i veggen hvis det ikke er noen tegn på skade.

3 Skyv overspenningsvern reset vippebryteren mot "Reset" side. Bryteren lyser hvis den forblir funksjonelle. Plugg i apparater og lys du ønsker å beskytte med Leviton overspenningsvern og gjenoppta normal bruk.

Hint

  • Leviton gjør overspenningsbeskyttede stikkontakter for hard-ledning installasjon i stedet for vanlige utsalgssteder, men det er ingen måte å tilbakestille dem. Arrestere en bølge ødelegger uttaket og det må byttes ut etterpå.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com