Hvordan lage en helt naturlig alkalisk rengjøringsmiddel

December 3

Kommersielle rengjøringsmidler kan gjøre jobben, men de kan la ekle spor av giftige ingredienser som de vanligvis inneholder. De giftige sporene er så pustet i - eller selv ved et uhell inge - av de som bor der de har blitt brukt. En vei rundt dette er å unngå kommersielle rengjøringsmidler helt, stoler i stedet på helt naturlig variasjon. Her er hvordan du gjør en helt naturlig alkalisk rengjøringsmiddel.

Bruksanvisning

1 Finn en vanlig sprayflaske med en skrue-on, skrue-off toppen.

2 Sett en 1/2 teskje vaske brus inn i sprayflaske.

3 Tilsett 2 teskjeer boraks til innholdet i sprayflaske, og deretter riste flere ganger.

4 Legg en 1/2 teskje av flytende vaskemiddel til innholdet i flasken, deretter riste godt igjen.

5 varme opp 2 kopper vann i en vanlig gryte. Vannet behøver ikke nå kokepunktet, men bør være minst like varmt som du kan bruke for te eller kakao.

6. Hell alt vannet inn i sprayflaske, slik at den kombinerer med resten av støvsugeren. Riste flasken inntil blandingen er fullstendig oppløst i det varme vannet.

7 Spray skitne omgivelser ca hver 6 til 9 inches eller så, tørke godt med en fille som du flytter sammen. Hvis en bestemt skittent sted ikke er enkle å rengjøre, kan du prøve å spraye den sjenerøst deretter la blandingen din å sitte uforstyrret i noen minutter. Dette vil tillate det å kjempe mot skitt, etter som du bør være i stand til å tørke bort med klut.

Hint

  • Oppbevar helt naturlig renere i en sprayflaske på sokkelen, utilgjengelig for barn. Den vil vare i mange år!
  • Vær forsiktig med å ikke spraye i ansiktet, spesielt dine øyne!

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com