Hvordan tilbakeviser Scorpions fra ditt hjem

December 13

En skorpion er en åtte-legged insekt som har en uttalt hale med en skarp stinger på slutten. Insektene har en tendens til å være nattaktive og foretrekker å leve i tørre vaner, selv om de har tilpasset seg ulike regioner i USA. Scorpions har en tendens til å bli funnet utendørs, men de kan gjemme seg og formere innsiden av boliger, ifølge Desert USA nettsiden. Det er viktig at den enkelte tar de nødvendige forholdsregler for å avvise og behandle skorpion spørsmål før problemet blir ut av hånden.

Bruksanvisning

1 Utfør en fullstendig inspeksjon utsiden av huset og rundt hele bakgården for å avgjøre om visse strukturer eller områdene bolig skorpioner. Scorpions liker å gjemme seg under steiner, i blomsterpotter og i mulch som er plassert i blomsterbed, ifølge Orkin nettstedet. Eliminere steder som er gunstig for skorpionene vil redusere sannsynligheten for å utvikle en skorpion problem.

2 Bruk hansker, en langermet skjorte, bukser og solide sko når du arbeider i områder som kan ha skorpioner. Fjern eventuelle tre hauger og rot i front og bakgårder. Flytt eventuelt mulch borte fra hjemmet foundation og bruke tetningslister til alle dører og vinduer, ifølge Orkin.

3 Forskning insekt plantevernmidler og finne ut hva som fungerer best på å eliminere skorpioner og andre insekter fra innsiden og utsiden av hjemmet. Scorpions spiser insekter, edderkopper, andre skorpioner, øgler og mus, ifølge Orkin. Implementering av en effektiv skadedyrbekjempelse programmet vil bidra til å frastøte skorpioner i og rundt et hjem.

4 Spray insekt langs bunnen av husets vegger ute i tillegg til rundt dør og vinduer. Hvis en bakgård har en vedstabelen, skur eller utstyr, bør områdene sprayes konsekvent. Insektmidler kan også sprøytes inn i hjemmet, men du må sørge for at alle de insektmidler er trygt å brukes rundt barn og kjæledyr.

5 Skjær biter av mesh som kan settes inn i eventuelle åpninger som eksisterer rundt utsiden av hjemmet. I tillegg bør eventuelle sprekker eller hull i vegger eller fundament festes for å hindre at skorpioner kommer inn i hjemmet. Hvis skorpioner er til stede, er det viktig for enkeltpersoner å være årvåken til problemet er under kontroll.

Hint

  • Det kan være gunstig for en person å betale en profesjonell exterminator å komme til hjemmesiden med jevne mellomrom for å spraye insektmiddel på innsiden og utsiden av hjemmet for å hindre skorpion problemer oppstår.
  • Bruk is til en skorpion brodd. Dersom bite sveller, blir stadig mer smertefull, eller hvis du har problemer med å puste, kontakt lege umiddelbart.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com