Hvordan Winterize push gressklippere

April 25

Hvordan Winterize push gressklippere


Når den siste skjæring av året er fullført og bladene er mulched, er det på tide å legge bort klipperen for sesongen. Men før du setter bort push klipperen, vil få for vinter skritt tatt på slutten av klippesesongen lage starter neste sesong mye enklere.

Bruksanvisning

1 Tøm bensin igjen i tanken ved å kjøre gressklipperen til den stopper. Alternativt kan du legge til en bensinstabilisator til tanken. Dette produktet er tilgjengelig på jernvareforretninger, hjem sentre og enkelte varehus. Bensin molekyler har en tendens til å bryte ned når lagring i flere måneder, etterlater en gummy rotet som tresko forgassere, så tømme tanker eller inkludert tilsetningsstoffer vil holde tankene rene.

2 Skift olje mens klipperen er fortsatt varm fra å kjøre den. Sørg for å trekke ledningen fra tennpluggen først for å unngå en utilsiktet start. Bruk en fastnøkkel til å løsne dreneringspluggen på undersiden av klippeaggregatet hvis klipperen har en tappepluggen. Noen gressklippere tappe olje fra oljepåfyllingslokket på toppen av dekket. Brukermanualen for din klipperen vil gi detaljert informasjon for merke og modell. Samle den brukte oljen i en beholder og ta det med en oljegjenvinningsstasjon. Etter drenering, sette pluggen tilbake på plass og stram til.

3 Rengjør undersiden av klipperen før du legger ny olje. Plasser klipperen på sin side, og bruk en sparkel å rydde av gress utklipp fast til dekket. Undersøk bladet for kutt og slitasje. Hvis det er sterkt skadet, må den skiftes. Hvis det er bare kjedelig, har bladet skjerpet. Bruk hansker når du håndterer bladet.

4 Vend klipperen tilbake til oppreist stilling og legge fersk motorolje til klipperen. Fjern tennpluggen og sette et par spiseskjeer olje inn i sylinderen for å beskytte den mot rust over vinteren. Sett tennpluggen tilbake på, men la ledningen av. Trekk i startsnoren et par ganger for å starte motoren og distribuere olje inn i sylinderen.

5 Rengjør eller skift luftfilteret. Hvis modellen har en skumfilter, rengjør det i såpevann, skyll og tørk grundig, deretter legge til en spiseskje eller så av motorolje til filteret og jobbe det inn, så re-installere. Hvis modellen har et papirfilter, bytte filter.

6 Spray klipperen med en slange for å fjerne skitt og støv fra motorhuset og dekk. Spray alle bevegelige deler med noen smøremiddel for å beskytte dem for vinteren.

Hint

  • Siden du har lagt en bit av olje til sylinderen, er klipperen sannsynlig å røyke litt og høres grovt på første oppstart av den nye klippingen sesongen. Ikke bli skremt, da røyken vil raskt forsvinne, og motoren vil jevne ut.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com