DIY Steel Garage

June 27

DIY Steel Garage


En DIY stål garasjen kan komme i et bredt spekter av stiler og farger. Disse bygningene kan brukes i en rekke programmer, inkludert kommersielle, landbruks- og boligbruk. Selv om garasjer kan variere, avhengig av produsenten, den grunnleggende metode for å konstruere metall garasjer er det samme. Strukturen kan være ferdig på samme måte som tre garasjer med materialer som aluminium eller tre ytterkledning på veggene eller shingel å dekke taket.

betraktninger

Det finnes to hovedtyper av stål garasje systemer: frittstående og I-bjelke Skinne systemer. I-bjelken system er meget tung og krever spesialisert utstyr, for eksempel en kran eller gaffeltruck, som skal installeres. Dessuten må fundamentet ha en masse ekstra armering for å understøtte vekten av konstruksjonen. De er vanligvis funnet i kommersielle og industrielle sammenhenger. Den frittstående stål garasje er bygget langs linjene av tradisjon "stick" konstruksjon, som har en jevnere vektfordeling og krever ikke tung I-bjelker som støtter det meste av vekten. De tyngste komponentene veier ca 30 pounds.

Sjekk med leverandøren for å finne ut hvilke komponenter som er inkludert i den oppgitte prisen. Noen størrelser eller flere rammekrav, for eksempel takstoler, kan legge til kostnaden.

bygge~~POS=TRUNC

Snakk med din lokale myndigheters bygningen avdeling for å finne ut kravene for å installere en DIY stål garasje. Det kan være nyttig å ta med spesifikasjonene for produktet du vurderer før du kjøper. Dette vil sikre at du kan installere en garasje som tilfredsstiller dine behov og tilfredsstille byggeforskrifter.

Fundament

Selv om du kan feste en DIY stål garasje system til bakken, de fleste foretrekker å installere garasjen på en tradisjonell betongplate, spesielt hvis de bruker strukturen som verksted. Hvis du har planer om å forankre bygningen til bakken, ta kontakt med bygningsinspektør for å finne ut om det er en akseptabel metode for installasjon.

Den cassion Teknikken består av å helle betong inn i hull i bakken som er ca 10 inches bred og 30 inches dyp, og å bygge lange ankere i våt sement hver 48 til 60 inches rundt omkretsen av garasjen.

Standarden betongplate tilnærming er å samtidig helle footings og betongplate sammen. Gjør skive fire til seks inches tykk og ca 48 inches bredere og 72 inches lengre enn stål garasje. Den ekstra opptakene vil beskytte mot sprekkdannelser i betongen når du installerer ankerboltene.

hoved~~POS=TRUNC forsamlingen~~POS=HEADCOMP

Følg produkt instruksjoner for montering av stål garasjen rammen. Vanligvis starter ved å installere bunnplatene eller skinner til cassion eller betongplate fundament. Deretter fester stiverne, som danner den primære struktur for tak og vegger. Fest åser, som er de horisontale rammekomponenter som dekker hele takkonstruksjonen, på plass.

Noen systemer krever også montering av girts, som er horisontale stykker for å styrke veggene i stål garasje. Etter du ramme vinduer og dører kan du legge ved bygningen med vegg- og takplater.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com