Hvordan fungerer de Instant vannvarmere?

June 11

Tradisjonell vannvarmere

Instant varmtvannsberedere er akkurat det de høres ut som: varmtvannsberedere som umiddelbart skaper varmt vann ved behov. Tradisjonelle varmtvannsberedere bruker store lagertanker for å gi varmt vann. Lagringstanken blir vanligvis varmet opp av en naturgass-brenner, og det er holdt ved en konstant temperatur av en termostat som slår brenneren på og av. Når noen i huset trenger vann, strømmer varmt vann ut av tanken og nytt vann strømmer inn, for å bli varmet opp på nytt. Instant varmeovner dispensere med dette systemet til fordel for noe enklere og mer effektiv.

Instant vannvarmere

I et gassdrevet direkte varmer, strømmer vann i et rør over en brenner, å varme opp vannet som det går. Avgassen blir så ventilert, som i en tradisjonell ovn. I en elektrisk vannvarmer, gir et elektrisk varmeelement i stedet for en gassbrenner.

Instant varmtvannsberedere er ikke på hele tiden. I stedet, de slår på bare når en strømningsmåler registrerer at det varme vannet ventilen har blitt slått på og vannet strømmer gjennom ovnen. Strømningsmåleren sender et signal som slår av og antenner gassen i en gassvarmer eller slår på strømmen til den elektriske element i en elektrisk. Dette resulterer i en kort forsinkelse mellom tiden vannet er slått på og tiden det er oppvarmet og litt vann er bortkastet, men som regel ikke så veldig mye.

Fordeler med Instant vannvarmere

Instant ovner er vanligvis mye mer effektiv enn vanlige ovner fordi de varme vannet bare når det er i bruk. I en varmtvannstank, varme forsvinner hele tiden. Selv når vannet ikke er i bruk, har brenneren ofte for å slå på bare for å holde vannet fra nedkjølingsperiode. Siden instant varmtvannsberedere ikke trenger å holde vannet ved en viss temperatur, de bruker energi bare når de er på.

I tillegg instant varmtvannsberedere er mer praktisk fordi de gir en ubegrenset tilførsel av vann. En varmtvannsbereder vil til slutt bruke opp sin tank, men en øyeblikkelig varmeapparatet holder oppvarming av vann for så lenge det forblir på.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com