Hvordan en salt basseng Works

May 1

Hvordan en salt basseng Works


En saltvann opererer ved bruk av en klor generator, noe som skaper klor fra vanlig bordsalt. Disse bassengene eliminere behovet for å kjøpe, lagre og håndtere klor og holde bassenget sanitær.

Identifikasjon

Som salt vann fra bassenget passerer gjennom et klor generator celle, omdanner saltet til underklorsyrling, som er den samme komponent som regelmessig klor legger til bassengvannet. Ved å gjøre dette, eliminerer saltvann-viste-klor bakterier, alger og mikroorganismer.

effekter

Elektrolyse sanitizes saltvann. Saltet gjør vannet ledende, tillater strøm å passere mellom platene i klorgeneratoren cellen. I den elektriske celle, salt bryter vannet ned til de grunnleggende elementer: hydrogen og oksygen. I denne prosessen, blir saltet (NaCl) omdannet til underklorsyrling, som til slutt transformeres tilbake til salt. Denne kontinuerlige prosess renser vannet.

fordeler

Saltet i alle saltvannsbasseng skal måle 3000 deler per million. Fordelen med å eie et saltvannsbasseng er enkel: saltet trenger aldri å bli erstattet med mindre bassenget er tømt. I stedet, noen bare trenger å "toppe" salt et par ganger i året. Saltet er tryggere og enklere å håndtere, spesielt for hjemme bassenger, og klorgeneratorer krever lite vedlikehold.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com