Hvordan justere en tappekran Valve

May 1

Hvis kranen ikke leverer riktig temperatur vann, justere det er svaret. Hvis du ønsker å øke maksimumstemperatur fordi vannet er bare lunken, eller redusere den for å hindre potensielle skålding, kan du justere den indre ventilen tilsvarende. Prosessen er ganske enkel, og så lenge du er komfortabel med en skrutrekker, det tar bare ca 20 minutter. Ingen rørlegger er nødvendig, og selv den uerfarne handyman kan fullføre dette prosjektet.

Bruksanvisning

1 Slå av badevannet ved å stenge hovedvannkranen.

2 Fjern håndtaket til kranen. På en runde, single-håndtak tappekran, ta av lokket på toppen midt på håndtaket og fjern skruen under den med en umbrakonøkkel. På spaken eller rett håndtak kraner, se etter skruen på siden av håndtaket og bruke en umbraconøkkel for å fjerne den. Hvis skruen er en Phillips, bruke en Phillips-skrutrekker.

3 Trekk av håndtaket. Se etter en justeringshjulet på toppen av patronen. Noen bad kraner har dem, andre ikke. Hvis du kranen har denne funksjonen, bare slå hjulet til den varme merking for å øke maksimumstemperatur eller mot kulde merking for å redusere den.

4 Søk etter en stopp knott, hvis kranen har ingen summe. Dette er en liten knott laget av plast. Det stopper håndtaket fra å bevege seg for langt til venstre eller høyre. Dette kan justeres ved å bevege det til den ene siden av den andre. Avhengig av hvordan kranen er konstruert, flytte denne måten eller den andre minker eller øker den maksimale vanntemperaturen. For å finne ut hvilken vei å snu det, legg merke til hvor knotten påvirker plasseringen av håndtaket, ved å holde det opp til håndtaket.

5 Sett håndtaket og stram skruen. Skru på vannet og teste kranen. Fortsett å gjøre justeringer etter behov inntil vanntemperaturen er akkurat slik du vil ha det.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com