DIY Takstoler

May 12

DIY Takstoler


Takstol er det materiale hvorpå man påfører huden tak og takbelegg, for eksempel helvetesild. Du kan bygge din egen takstoler å feste til et hjem, skur eller en lignende struktur. Du må etablere lengden av den nedre del av fagverket, den nederste ledning, høyden av spantdelene, som gir innvendig støtte, og også lengden og stigningen av den øvre, spisse side, den øverste ledningen. Du trenger disse målingene før du kan lage dine takstoler.

Bruksanvisning

1 Kontroller målingene for en truss og følge disse målingene for alle takstoler du ønsker å bygge. Målingene vil avhenge av utstrekningen av taket. Mål bredden på taket og høyden fra hvor du vil feste truss.

2 Skjær en 2-by-6 tre planke til de riktige lengder etter ønsket størrelse ferdig truss med en bordsag. Gjør alle de vinklet kutt i henhold til den grad du vil at truss å være.

3 Legg ut de beste ledningen brikkene på bakken foran deg så poenget vender oppover. Pass på at bitene passer sammen jevnt og danner en trekant størrelsen på bratthet av taket. Steepness vil være vinkelen fra der du vil legge i bunnen av fagverket opp til det høyeste punktet på taket.

4 Fest de beste bitene sammen med galvaniserte stålkontaktplater. Platen skal overlappe sømmen der tre møtes minst 2 inches.

5 Fest platene på plass ved å sette inn kraftige skruer gjennom hullene i platen med en drill.

6 Plasser bunnen ledningen stykke under den øvre ledningen for å danne en lukket trekant. Fest bunnledning til toppen med kontaktplater og skruer.

7 Lay web medlemmer inne i trekanten. De bør danne en "V" -form, hvis midterste er sentrert med det øvre punkt av den øverste ledningen. Kutt web medlemmer til størrelse, i henhold til den plassen hvor du vil feste dem.

8 Fest nett medlemmer til topp og bunn ledning med kontaktplater og skruer.

9 Gjenta med alle kuttet 2 av 6 til du har så mange takstoler som du vil.

Hint

  • Bruk kun høykvalitets materialer når du bygger et hus for å sikre stabilitet i strukturen og forhindre kollapser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com