Hvordan kle seg solskjerminger

June 21

Vindu behandlinger kan være dyrt. I stedet for å bruke mye penger på designer gardiner, lære hvordan du skal kle opp vinduet gulvbelegg å slå vanlig i den fabelaktige. Tilsett noen pynt og dekorasjoner på billige standard behandling for å lage flotte draperier til en brøkdel av prisen for tilpasset seg. Disse kan skreddersys for å passe ethvert interiør design ordningen og utfylle noen dekorere stil.

Bruksanvisning

Velge din Pynt

1 Begrens dine valg for trim. Ta vindu behandlinger med deg når du hodet til håndverket butikken og plukke ut noen forskjellige trims som utfyller fargen på stoffet, eller en aksent farge som du har på rommet ditt.

2 Hold de ulike trims rundt bunnen og / eller på sidene av gardinene for å se hvordan det vil se ut når den er festet. Ha en kontorist holde dem opp, hvis du velger tasselled trim, for å se hvordan det vil falle når behandlinger er hengt opp.

3 Velg tilbehør som uttrykker interiøret ordningen best. For eksempel kan du kle opp vinduet gulvbelegg i tau trim for en vestlig stil, og like lett for en elegant vri, avhengig av fargen og tykkelsen på flette.

4 Plukk ut dekorative kroker og tie-backs som også passer inn med din dekorere stil. Velg slips ryggen i samme farge som du gjorde trim, krokene i samme metall som andre elementer i rommet, for eksempel sølv for krom lysarmaturer eller smijern for områder som har svarte detaljer.

5 Kjøp noen andre dekorasjoner som kan brukes til å kle seg solskjerminger mens du er der som sjarmerer som kan henges ut draperi kroker eller i-mellom paneler. Disse kan alltid bli returnert senere hvis den ikke brukes.

Legge Dine Pynt

6 Sy eller varmt lim trim på vinduet behandlinger. Nettstedet Vindu Gardiner online sier "Hvis du tror flere farger ville gå kan du legge parallelle linjer med flere forskjellige fletter eller bånd av forskjellige bredder langs den nederste delen av gardiner med en smal åpning mellom hver trim."

7 henge opp gardiner til å bestemme om du ønsker ytterligere utsmykning og sette på sjarmen du har kjøpt tidligere, hvis du ønsker å legge til flere dekorasjoner. Heng sjarmen utenfor de draperi kroker foran gardinene eller av stangen seg i mellom panelte draperier.

8 Installer dine dekorative kroker og tie-backs å se det ferdige effekt. Se hvordan kledd opp vinduet gulvbelegg ser hengende samt knyttet opp og redigere ut noen charms som tar bort fra interiørdesign stil du prøver å skape i verdensrommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com