Klor Farer

April 26

Klor Farer


I tillegg til sin hvithet handling, klorbleke fungerer som et pesticid brukes til å kontrollere mugg, holde klær rengjøre og desinfisere forurenset eller skitne overflater. De kjemiske egenskapene som gjør klor effektivt som et rensemiddel også gjøre det farlig for mennesker.

En plantevernmidler?

Ifølge US Environmental Protection Agency (EPA), er et plantevernmiddel noe som spesifikt virker å drepe skadedyr, inkludert mikroorganismer, sopp og mugg.

Hva er Bleach?

Klorblekemiddel er en blanding av vann og natriumhypokloritt. Den EPA sier at typiske natriumhypokloritt innhold i flytende blekemiddel er ca 5,25 prosent.

Vanlige symptomer på Bleach Exposure

Hudirritasjon og misfarging er kjente effekter av blekemiddel eksponering. Den EPA anbefaler at blekemiddel eksponering for øynene kan forårsake blindhet. Ved svelging, National Institutes of Health (NIH) advarer om at konsentrerte former av klor kan være svært farlig, og at umiddelbar legehjelp er nødvendig.

Et ord av forsiktighet

Bland aldri klor med ammoniakk. NIH advarer om at dette vanlig rengjøring uhell kan produsere giftige gasser som kan alvorlig skade lungene og i noen tilfeller føre til døden.

Slik beskytter familien din

Hold alltid kjemiske rengjøringsmidler forseglet og utilgjengelig for barn. Oppbevar riktig merket i egnede beholdere. Ved bruk av blekemiddel, alltid hansker og være flittig i hvordan du håndterer den kjemiske under strømme.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com