Hvordan Vent et bad fan to forskjellige måter

March 27

Hvordan Vent et bad fan to forskjellige måter


En avtrekksvifte er det som gjør at luften i badet luftes på utsiden. Fjerning av denne luften er viktig fordi den fuktighet og fuktighet generert av dusjer, bad og vannet går generelt bygge opp inne på badet og kan skape alvorlige problemer, som for eksempel vannskader og mugg formasjon. Når du kjører eksos fan, disse problemene er ikke lenger et problem. Hvis du har et stort bad eller en som er dårlig ventilert, ventilasjon viften to forskjellige måter på utsiden kan være nyttig.

Bruksanvisning

1 Lag et hull i taket rundt der du ønsker å installere viften med en 3/8-tommers diameter spade bit.

2. Gå inn i loftet for å sjekke ut hullet. Fjern eventuell isolasjon fra det omkringliggende området, og bruke hullet for å tegne en firkant mellom to bjelker som er stor nok til å installere viften. Trace torget på tracing papir.

3 Bruk tracing papir for å tegne plassen på badet taket. Klipp den ut med en stikksag.

4 Plasser avtrekksvifte i hullet fra loftet. Utvid brakettene fra sidene av viften og installere dem på bjelkene ved hjelp av 1 ½-tommers gips skruer.

5 klatre opp en stige utenfor hjemmet for å kutte ut kanalen hullet med en 4-tommers hullsag. Flytt til en ny plassering av ditt hjem og kutte et ekstra hull for å lufte fan to forskjellige måter, fortrinnsvis på en annen side av huset.

6 Fest en toveis fleksible eksoskanal til albuen av viften. Fest den med folie duct tape.

7 Run hver ende av toveis fleksible eksoskanal til hvert hull du klippe i huset for å lufte fan to måter.

8 Installer en vegg cap i hvert hull fra utsiden av huset. Påfør en perle av caulk og et skum-gummipakning rundt hvert hull å tette lokket. Bruk 1 ½-tommers skruer i rustfritt stål for å feste hver cap permanent til ytterkledning. Skyv deretter i caps.

9. Fest hver ende av kanalen til hvert lokk med folie tape for å fullføre prosessen med lufting av viften to måter.

Hint

  • Hvis du allerede har en avtrekksvifte, fjerner du enkelt endte fleksible eksoskanal og erstatte den med en toveis kanal. Lag en mer hull utenfor huset for å lufte den andre halvparten av kanalen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com