Slik reparerer en over bakken vanntank Lekkasje

March 21

Slik reparerer en over bakken vanntank Lekkasje


Alt du trenger er sement, kylling netting, sand og betong blokker for å skape en vanntank over bakken. Du har kanskje bygd på tanken å samle regnvann for off-the-grid huset eller som del av en humanitær innsats i et annet land. Uansett årsak, vet du at vann er en verdifull handelsvare. Så, når du finner en lekkasje i systemet er det viktig å vite hvordan man skal løse problemet umiddelbart og effektivt. Sofistikert utstyr kan bestemme hvor en lekkasje er, men med systemet vil du sannsynligvis kunne se lekkasjen.

Bruksanvisning

Lekkasje i Cracked Wall of Tank Laget fra Bricks

1 Tøm vanntanken. Vann kan berges i alternative beholdere.

2 Rengjør innsiden av tanken.

3 Bore løse seksjoner fra yttersiden.

4 Med ståltråd, slips ark med sveisen mesh sammen for å danne et ark lenge nok til å fullstendig vikle din tank. Tett vikle den rundt tanken, sikre den med ståltråd.

5 Lag en gips ved hjelp av en del sement til tre deler ren grov sand. Tilsett vann til å lage en tykk pasta. Spre dette på hele tanken i en 3 cm lag, ved hjelp av stålsparkel.

6 Den nye gipsbelegg må holdes fuktig og i skyggen i tre uker for å kurere riktig. Oppføre en skygge baldakin om nødvendig og dryss gips med vann opp til tre ganger om dagen, hvis du bor i en usedvanlig tørre klima.

7 Lag en hjemmelaget værbestandig maling. Bruk en del sement til 10 deler kalk. Bland sammen med nok vann til å lage en tynn maling. Male over hele utsiden av tanken, og la det tørke.

Cracked Foundation

8 Tapp vannet ut tanken din, og rengjør gulvet.

9 Bruk av bitumen lim, fylle sprekkene i gulvet.

10 Cut ark med sveisen mesh stor nok til å passe stiftelsen. Hvis det er nødvendig, sikre ark sammen ved hjelp av ståltråd.

11 Bland en del sement med tre deler ren grov sand og tre deler knust steiner for å gjøre betong. Spre denne blanding inn i en tett 7 cm tykt sjikt på fundamentet.

12 Top betongen med pre-cut sveis mesh, og topp det med en annen 7 cm tykk tett lag av betong.

13 Lag en sementblanding ved tilsetning av tilstrekkelig vann til sement for å lage en tynn væske. Bruk en sparkel å spre slammet inn i den nye betongfundament. Dette må gjøres på samme dag som den lagdeling av sementen.

14 Neste dag, kompakt jord rundt tanken og den nye stiftelsen skape et forkle. Hold området skyggelagt og fuktig i tre uker å kurere. Oppreist skygge kalesjer og dryss stiftelse med vann etter behov.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com