Hvordan bruke Agave Fiber lage mitt eget kjøkken Scrubber

March 21

Vanligvis kalt sisal, er fiber av Agave sislana et populært valg for husholdning rengjøring verktøy som scrubbere. Den grove, ujevne natur fiber fungerer godt til å løsne tørket-på mat og fett på retter, benkeplater og vask. Bonusen er at agave fiber kjøkken scrubbere er fullstendig biologisk nedbrytbart, slik at du kan kompostere dem når du er ferdig med dem. Opprette et kjøkken scrubber fra agave fiber krever litt kunnskap om hekle; men det er relativt enkelt å fullføre med materialer som finnes i ethvert hjem forbedring butikken.

Bruksanvisning

1 Kjede fire sting, og deretter bruke en slip-stitch å bli med de to endene inn i en sirkel.

2 Chain to masker fra det punktet hvor den første ringen ble sluttet. Bruk en halvstav sting for 12 masker, begynte endene av den andre sirkelen med en slip-sting.

3 Chain to masker fra det punktet hvor den andre ringen ble sluttet. Bruk en halvstav sting langs ytterkanten av den andre sirkelen, bli endene med en slip-sting. Gjenta dette to ganger til.

4 Hekle to skiveformede stykker som beskrevet i trinn 1 til 3.

5 Legg skivene oppå hverandre. Bind kantene med en fastmaske sting. Bind sentrum sammen med en enkelt hekle sting.

6 Bløt skrubber i varmt vann for å fukte og tykkere fibrene før bruk. Rengjør scrubber hver uke i vaskemaskinen og la det lufttørke. Kompost scrubber når det begynner å forfalle.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com